Polițiștii au declanșat codul „Alerta, răpire copil!”

UPDATE – 22.10.2019: Fata de 13 ani, dată dispărută duminică, și bărbatul de 27 de ani, suspectat că a răpit-o, au fost găsiți și sunt audiați marți dimineața de polițiștii clujeni, scrie Mediafax.

Fata de 13 ani, dată dată dispărută duminică, și bărbatul de 27 de ani, unchiul ei, suspectat că a răpit-o, au fost găsiți și sunt audiați marți dimineața de polițiștii clujeni. „Minora de 13 ani și bărbatul de 27 de ani au fost găsiți. În acest moment sunt audiați de politiști”, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.
Potrivit acestora, dispariția fetei de 13 ani a fost semnalată duminică. Oamenii legii susțin că fata era într-o mașină cu un alt bărbat în localitatea Băbuțiu, comuna Vultureni, când s-au întâlnit pe stradă cu Almaș Marian Cosmin, de 27 de ani, unchiul fetei.
„Acesta a oprit autoturismul, moment în care fără niciun motiv a deschis portiera autoturismului unde se afla minora și împotriva voinței ei a tras-o afară din autoturism și au plecat într-o direcție necunoscută”, susțin reprezentanții Poliției.

Polițiștii au declanșat sistemul „Alerta, răpire copil!”, dupa ce o fetiță în vârstă de 13 ani, Daria Maria Puica, a fost răpită.

Cel care ar fi răpit-o este chiar unchiul ei, în vârstă de 27 de ani, care ar fi făcut o pasiune pentru ea, informează Observator TV.

Fata a fost văzută ultima dată duminică, în apropierea unui magazin din comună Vultureni, Cluj.

„La data de 20 octombrie a.c. minora Puică Daria Maria, în vârstă de 13 ani, a plecat de la locuința mamei sale din satul Babutiu, comună Vultureni, județul Cluj și nu a mai revenit la locuință.”

Semnalmentele minorei: înălțime 1,50m, greutate 45-50 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui.

Îmbrăcăminte: pantaloni de tip colanți, negru cu gri, model zebrat, tricou negru cu model floral (trandafir) și în picioare avea pantofi sport (posibil adidas)”, au transmis polițiștii.

Familia a anunțat poliția după ce nu a reușit să dea de fată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.