Popoviciu dat în urmărirea de a nu fi găsit

cautat sa nu fie gasit

Mai mult ca sigur Popoviciu a fost lăsat să părăsească țara, probabil în schimbul a ceva, cine știe! Probabil a servit financiar pe cine trebuie! România deține numeroase servici secrete și trupe speciale, agenți sub acoperire și fel de fel de servicii informative și coercitive care sunt țintite împotriva cetățeanului sărac sau asupra căruia puterea obscură se fixează, eventual vreun nesupus acesteia.

Îmi este foarte greu să cred faptul că autoritățile nu știau că este condamnabil și că serviciile secrete nu îl țineau sub observație. Se știa de procese, se știe apoi despre sentință și polițiștii se ocupă de babele care vând zarzavat la colțul străzii, apoi, pentru aceste eroice fapte de arme, sunt săltați în grad și pensionați de tineri cu pensii speciale enorme: au servit țara, au apărat-o de babele criminale care vând fără casă de marcat trei legături de pătrunjel!… Lasă să scape alde ăștia cu miliarde… fiindcă așa au ordin!…

urmarit sa nu fie gasitUn întreg aparat al corupție și sisteme mafiote stă exact în sânul Poliției și ale serviciilor de informații. Acestea din urmă, profitând de accesul la informații, se ocupă de afaceri mari personale, probabil traficul de droguri, de carne vie, dirijarea lumii interlope și alte grupări dăunătoare, sunt sub comanda acestor servici emanate din fosta securitate.

Cine ar putea crede că nimeni nu știe unde se află acum acest Popoviciu? (Ia să pui toporul pe unul dintre șefii serviciilor secrete sau pe fiii lui îmbuibați, să vezi ce repede ești găsit, oriunde te-ai ascunde pe Terra sau în spațiu!… Popoviciu însă NU fiindcă au ordin să NU!…)

Media aservită probabil știe mai multe, dar scrie ce i se ordonă!

Dragi autorități, spor la vânatul babelor, spor la salarii drăgălașe, spor la pensionări timpurii și cu pensii nesimțite… ați servit țara, adică …ați mâncat-o!… Vivat șăpcălia mândrulie… Vivat orgoliul de a fi slugă puterii obscure dar pe banii prostimii…

Vezi și acest articol stireazilei

Articolul precedentViața pe caniculă – eu chiar rezist
Articolul următorDilemele armatei române – Se vrea revigorarea sau slăbirea ei?
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno