Pornind de la o știre: românului i se INTERZICE să crească porc – U.E. sau …un Reich islamizat?

Pornind de la o știre: Tot mai dependenţi de porcul din import. Doar o treime din carnea de porc de pe piaţă mai este românească.

Pesta porcină ne lasă fără carne românească! Peste 600.000 de porci au fost eutanasiați de la apariția bolii în vara lui 2017. Acum, doar o treime din carnea din galantare mai provine din fermele de la noi. Producătorii de mezeluri şi produse tradiţionale au fost nevoiți să crească prețurile pentru că și carnea de porc din import s-a scumpit cu peste 40% față de anul trecut. Scrie Stirile.tvr.ro.

Aproape 600.000 de porci au fost eutanasiați în ultimii doi ani și jumătate, de la apariția primului focar de pestă porcină africană.

Autoritățile au plătit despăgubiri de peste 100 de milioane de euro, dar paguba fermierilor este mult mai mare. Acum, doar o treime din carnea de porc de pe piaţă mai este românească. Consumatorii plătesc mai mult, iar gustul nu mai e același.

În prezent, potrivit analiștilor, carcasa de porc din import costă, în medie, 2,5 euro pe kilogram. Mai puțin decât carnea românească vândută, la poarta fermei, cu un preț mediu de 2,7 euro pe kilogram.


În Germania, Franța, Italia și alte țări vestice, țăranul este ”domul țăran” , doar în România este nătângul nației…

Germania și Franța produc orice vor și fără standarde U.E., fiindcă ei sunt U.E., restul sunt ”consumatorii”

Modelul împărțirii pe caste se extinde vertiginos și ni se impune ca și cum ASTA ar fi democrația

Ceea ce în vest este interzis cu desăvârșire, cum ar fi anumite e-uri, integratori… sau defrișări ori exploatări excesive ale resurselor, în România taman vesticii, șpăguind aleșii neamului prost, își permit orice fără nicio opreliște…

Joianis taman a fost premiat în vest pentru trădarea neamului, tot așa cum au fost premiați pe rând fiecare trădător de după 89 … Între timp, norodul exultă holbându-se la programele tv infecte și scuipă a năduf înjurând politicienii…

Nu trebuie înjurați, puneți mâna pe furci și pe topoare și alungați-ii…! Ei v-au învățat sudalma anume, ei v-au indus lehamitea față de politică și de politicieni, pentru a vă descărca frustrarea… iar ei să-și facă de cap permanent în voie.

U.E. nu este de multă vreme condusă pe voința neamurilor europene, ci pe voința moșierilor și a mafioților puterilor oculte imperialiste cărora oricine, chiar și alde Macron sau alte marionete, ascultă cu umilă slugărnicie… ce să mai vorbim de plăvanii noștri sau de pesedeii derutați din născare…

Partea bună e că, vegetarieni, românii vor dobândi imunitate la jegurile de bombe chimice și bacteriologice, vor fi optimi ca greutate, nu obezi precum ”porcii” occidentali foarte la normă U.E. …

Vor zice unii, citind aici, că Vocativ Plus este trompeta rușilor care cică sunt dușmanii U.E. – Manipularea asta cu ”dușmanii UE” au scos-o tot rușii, pentru a masca marile afaceri pe care la face Putin cu stăpânii adevărați ai U.E. Între timp, românii au tot mai puține libertăți și tot mai multe DATORII.

A! Scuzați, avem europarlamentari destoinici care ne reprezintă: băsescul, jurnalistul ăla care părea drogat la tv, cu ochii lui tulburi de grija norodului iar acum e ”pesă” la pseudo-liberali, năzdrăvănel-tulburel sau răzvănel… nu mai știu cum îi zice… Să nu mai zic și de vechii europalavrementari care au trudit decenii, stră-plătiți,  dar fără niciun folos pentru neamul românesc, ci doar spre gloria Marelui Reich zis U.E.

BUUN… NU VOM MAI CREȘTE PORCI? NICIO GRIJĂ: ROMÂNIA VEGETARIANĂ – ROMÂNIA GRĂTARELOR LEGUMOASE!…  PORCUL VA DEVENI EXPONAT ZOO SAU ANIMĂLUȚ DE COMPANIE… 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.