Pretindea chiar să se prostitueze mama lui doar pentru ca să-i dea bani să-i bage la ”păcănele”: fiul de 15 ani în cătușe

Băiatul este acuzat de extorcare și de maltratare în familie și se află acum într-un arest pentru minori.

A pretins să se prostitueze mama lui pentru bani pentru a-i juca la slot machines. Din acest motiv, fiul, în vârstă de 15 ani din Siracusa, a fost acuzat de maltratare a familiei și de tentativă de extorcare, a fost reținut de carabinierii care au executat o ordonanță de plasament comunitar împotriva lui, emisă de Curtea de Minori. Victima, mama băiatului, a fost bătută și îmbrâncită de mai multe ori până când… a decis să-l dea pe mâna legii.

Băiatul și-a bătut mama de mai multe ori, odată, chiar cu o piatră, altădată cu o umbrelă, împiedicându-o să iasă din casă. Nici fratele în vârstă de 10 ani, care încerca să-și apere mama, nu a fost cruțat de astfel de tratamente violente. În cele din urmă, victima a fugit de acasă, găsind refugiu  la niște prieteni, însă, fiul de 15 ani a urmărit-o și a continuat cu amenințările și aici. Acum va avea timp să reflecte asupra ”păcănelelor” și, mai ales, la ce înseamnă familie dar mai presus de orice, o mamă.