Primești consultație medicală online gratuită astfel:

Medicii români sunt la dispoziția noastră. Iată una dintre inițiativele serioase pe care merită să o notați… Apelați la nevoie fără nicio reținere…

De astăzi, 18.03.2020, medicii de familie și camerele de gardă au activitatea diminuată, de aceea TOP Minds în parteneriat cu recomedica.ro lansează o platformă online pentru consultații online valabile național dar și pentru românii din afara granițelor.

Este extrem de simplu: Se completează un chestionar online, solicitările sunt distribuite către o echipa de medici, care răspund în termen plasat între o oră și până la trei ore.


Primești consultație medicală online gratuită astfel:

pentru orice problema medicala accesează site-ul aici:  https://www.recomedica.com/form

pentru COVID – 19 apasă imediat aici:  https://www.recomedica.com/form-virus

_____________


TOP Minds este asociația olimpicilor din România

Info:              www.topminds.ro

Contact:      Diana Nitescu, 0722 831 833

Recomedica este un start-up romanesc (al unui tanar de 25 ani)

Info:             www.recomedica.ro

Contact:      Eduard Cioroaga, 0749 524 443ÎN PLUS

În încercarea de a veni în sprijinul comunităților de români din afara țării afectate de epidemia COVID-19 Stamate V. Mirela-Silvia “PRO ANIMĂ” Cabinet Individual de Psihologie oferă servicii psihologice on-line (consiliere psihologică, psihoterapie de familie și de cuplu).

În contexul acestei epidemii și mai ales a măsurilor stricte care au fost impuse se pot dezvoltă diferite tipuri de dificultăți de ordin psihologic pentru care o intervenție promptă ar putea facilita adaptarea și chiar limitarea efectelor negative.

Dintre asemenea situații amintim simptomatologia de tip post-traumatic, simptomatologia de tip anxios-depresivă, tulburările generate de tendințele din spectrul obsesiv-compulsiv, dificultăți în gestionarea etapei de doliu (mai ales cele agravate de perturbarea ritualurilor de trecere – imposibilitatea participării la slujbele de înmormântare), simptomatologia specifică tulburărilor de somn și a celor de adaptare etc.

Astfel, pentru a avea acces la servicii psihologice în limba maternă este suficient să contactați cabinetul pe email la adresa psihologie.pro.anima@gmail.com sau pe WhatsApp la numărul 0040770727423. Cabinetul este acreditat de către Colegiul Psihologilor din România în specializările psihologie clinică și psihoterapie.

În speranța că veți disemina această informație pentru a ajunge la cât mai multe dintre persoanele care ar putea avea nevoie de ajutor specializat, va mulțumesc pentru colaborare și va doresc multă sanatae și echilibru psiho-emoțional!

Stamate Mirela-Silvia

Silvia Stamate – Psiholog clinician și psihoterapeut de familie și cuplu

Stamate Mirela-Silvia „PRO ANIMA” Cabinet Individual de Psihologie

Str. Brăilei, nr. 80, bl. BR4B, ap.22, Galați – Telefon 0721245757


(Distribuiți pe Facebook – prietenii dvs au nevoie de știri verificate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.