Prinde nevasta infidelă, iar acum riscă să ajungă la închisoare

Un bărbat care a folosit serviciul Find My iPhone pentru a-şi prinde nevasta infidelă riscă să petreacă 15 ani în închisoare. Aplicaţii de acest fel sunt disponibile pentru ambele sisteme de operare mobile dominante, Android şi iOS.

Sean Donis, din New Jersey, SUA, o suspecta pe soţia lui, Nancy, că îl înşală. Astfel, a aflat, prin intermediul serviciului, unde se află tableta iPad a femeii atunci când aceasta i-a spus că se duce să ia cina cu mai mulţi colegi de serviciu. Donis a a aflat că soţia lui se afla acasă la şeful ei, un bărbat numit Albert Lopez. Furios, bărbatul a mers la locuinţa amantului pentru a-i prinde pe cei doi împreună. A intrat prin efracţie în casă şi a dat, într-o cameră, peste cei doi amanţi. A scos telefonul mobil şi a început să îi filmeze. În clip, cei doi sunt dezbrăcaţi. Apoi, potrivit acuzatorilor, bărbatul a trimis înregistrarea la rudele lui Nancy.

Prin aceste acţiuni, Sean Donis a încălcat câteva legi. A intrat prin efracţie într-o locuinţă şi a distribuit clipul cu cei doi amanţi dezbrăcaţi pe internet.

După incidentul petrecut în 2016, cei doi soţi au divorţat. Totuşi, instanţa nu a decis încă ce pedeapsă va primi Sean Donis. El riscă să petreacă, în cel mai rău caz, 15 ani după gratii.

SURSĂg4it
Articolul precedentO nouă companie low cost vine în România. Primele două rute, din această vară.
Articolul următorÎși ucide iubitul, îl face în bucăți, îl gătește și apoi îl oferă prietenilor săi: condamnată la închisoare pe viață
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno