Profesoara de italiană – sex cu elevul de 13 ani

Inspirată probabil de cazul Macron când avea 15 ani și fosta profesoară devenită soție!…

Femeia, de 40 de ani, mamă a doi copii, are o căsnicie închieată rău. Anchetatorii au urmărit-o pe ea și pe băiat: întâlnirile au avut loc în mașina profesoarei.

Profesoară la o școală generală ajunsă în arest la domiciliu pentru că a făcut sex cu unul dintre elevi, acum în vârstă de 14 ani, care în acel moment avea doar 13 ani. Femeia de 40 de ani spune că este îndrăgostită de băiat și asigură că relația este de comun acord, fapt confirmat de mesajele pe care le-au schimbat prin telefon.

Dar legea interzice relațiile sexuale cu un minor, în orice caz, până la 14 ani și până la 16 ani, dacă adultul este părinte sau profesor, ca în cazul de față. Relatează povestea  „Corriere della Sera” în paginile dedicate orașului Bergamo, citat de tgcom24. Cazul, care s-a întâmplat într-o localitate de provincie, a fost tratat cu cea mai mare confidențialitate pentru a proteja copilul, luptându-se în aceste zile cu examenul de clasa a opta. Poliția judiciară a notificat arestul profesoarei la domiciliu și cu această ocazie a protestat și susține că împreună cu  elevul ar fi o relație de dragoste și nu de sex. Investigațiile confirmă că nu există nici o constrângere, dar acest lucru nu schimbă nimic în responsabilitățile profesorului în fața legii.

Se pare că la școală nimeni nu a observat nimic. Raportul privind presupusele întâlniri sexuale a ajuns la birourile procurorului, care a trimis imediat o echipă de anchetatori. Aceștia au decis să solicite o măsură de precauție pentru femeie, apoi, au dispus-o prin judecătorul de instrucție. Anchetatorii au urmărit profesoara și copilul care foloseau  mașina ei și au interceptat apeluri telefonice și mesaje. Chiar și părinții, deja audiați la Procuratură, nu aveau nici o suspiciune cu privire la băiat. Acum, de paisprezece ani va trebui să fie audiat cu sprijin psihologic.