Profesoara din Suceava suspectă de infecție coronavirus, a fost scăpată de pe targă de către brancardieri

O profesoară în vârstă de 32 de ani din Suceava, care s-a reîntors recent din China este suspectă de infecție cu coronavirus. Femeia se află la Spitalul Județean Suceava, acolo unde este internată, având simptome de gripă.

Profesoara din Suceava s-a întors din China pe data de 30 ianuarie 2020. Ea a fost în provincia Kunming din China. Femeia urmează să fie transferată astăzi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași.


Incident la transferul pacientei suspecte de coronavirus, din ambulatoriul secţiei Boli Infecţioase a Spitalului Județean Suceava la Clinica de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi: femeia a fost scăpată cu targa de către paramedici, relatează Monitorul de Suceava.

Paramedicii SMURD, îmbrăcați cu costume de protecție, au venit vineri după-amiază cu o targă specială să facă transferul pacientei în cauză, o profesoară în vârstă de 33 de ani, din Suceava, care predă în China.

În timp ce încercau să o transfere în ambulanță, unul dintre paramedici a alunecat pe rampa de acces, cel mai probabil din cauza papucilor de protecție, prăbușindu-se cu tot cu targa pe care se afla pacienta.

Potrivit Monitorul de Suceava, cadrele medicale au întrebat-o pe pacientă dacă a suferit leziuni, iar după ce aceasta a confirmat că nu a pățit nimic în urma căzăturii, a fost urcată în ambulanța care a plecat imediat spre Iași.

Vezi video, apasă pe link

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.