Profesor acuzat de hrănirea unei broaște țestoase aligator cu un cățeluș viu, a fost achitat

Un grup de protecție a animalelor din Idaho, SUA, contestă achitarea unui profesor care a fost acuzat că a hrănit o broască țestoasă aligator cu un cățeluș viu și, mai mult, în fața câtorva elevi.

Societatea Humane din Idaho a contestat vineri decizia juriului din Franklin prin care l-au găsit nevinovat pe Robert Crosland, în realitate vinovat de o cruzime fără margini față de animale, iar această decizie ar fi o gravă eroare judiciară.

Cei care au depus mărturie în timpul procesului de la Crosland au declarat că profesorul de liceu Preston Junior a încercat mai întâi, în luna Martie, să hrănească un șarpe de talie mare cu un cățel. Când a eșuat, martorii au spus că prof Crosland a lăsat cățelul într-un fel de rezervor unde o broască țestoasă l-a ucis și l-a mâncat.

În timpul procesului de vineri, juriul a luat de bună declarația lui Crosland, într-un interviu înregistrat cu anchetatorii, în care spunea că el credea că face ceva bun, deoarece știa sigur că micuțul cățel era bolnav și urma oricum să moară.

Într-o declarație, IHS a spus: „Această parodie de proces nu va crea nici o justificare pentru a escalada cruzimea, ci dimpotrivă, va servi, fără îndoială, ca un strigăt de luptă pentru cei care se ocupă cu pasiune de bunăstarea animalelor, pentru a-și reînnoi eforturile, în comunitățile de pe întregul Idaho”. Sursa: the guardian

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.