Profeția de acum 16 ani: în 2020 va apărea un virus care va dispărea apoi brusc

Profeția de acum 16 ani: în 2020 va apărea un virus care va dispărea apoi brusc

„Până în 2020 va deveni o practică obișnuită să se poarte măști chirurgicale și mănuși de cauciuc în public, din cauza unei epidemii…

…a unei boli grave asemănătoare cu pneumonia, care va ataca atât plămânii, cât și canalele bronșice și care vor fi refractare la orice tip de tratament.

Această patologie va fi deosebit de neconcordantă, deoarece, după ce a provocat o iarnă de panică absolută, va părea să dispară complet pentru încă zece ani, ceea ce face și mai dificilă aflarea cauzei și a vindecării sale „.

Oricât de mult poate părea o colecție de mărturii din aceste zile în care apariția coronavirusului face ravagii în Italia și în lume…

În realitate aceste cuvinte au fost scrise într-o carte în urmă cu 16 ani. Potrivit site-ului italian ilriformista.it

„Profețiile. Ce ne rezervă viitorul” este un text de Sylvia Browne și Lindsay Harrison publicat în 2004.

Senzitiva Sylvia Browne este faimoasă pentru recitirea predicțiilor, adesea contradictorii sau neclare, care de-a lungul istoriei au fost făcute de cei mai cunoscuți vizionari.

Lindsay Browne are grijă să explice modul în care profeții cunosc viitorul și cum să demascăm șarlatanii.

Dar mai ales răspunde la multe întrebări despre soarta umanității prin atingerea unor subiecte fundamentale.

De la dezvoltarea tehnologică la soarta mediului, de la leacul multor boli până la pacea mondială, până la evoluția socială, economică și politică.

Printre aceștia, numele Nostradamus iese în evidență, dar se referă și la profeții biblici, la George Washington, până la oamenii de știință ai NASA.

CARTEA – În această carte, autorul tratează cele mai tari subiecte răspunzând multor îndoieli și întrebări care se depopulează printre oameni.

Oamenii s-au îngrijorat de mult cu privire la sfârșitul civilizației, dar acum, mai mult ca oricând, sentimentul de anxietate și frică de ceea ce se va întâmpla se declanșează în rândul oamenilor.

Ca și cum a nu putea prezice viitorul duce la un fel de isterie și psihoză colectivă.

Războaiele religioase, terorismul global, pandemiile și genocidul au contribuit la inaugurarea erei anxietății.

Printre numeroasele lucruri raportate în carte, într-un moment istoric precum cel pe care îl întâlnim pentru epidemia de covid-19, se evidențiază predicția Coronavirus.

 


Coronavirus, în cartea din 1981, „profeția” cu privire la „virusul letal de la Wuhan”


„Un om de știință chinez pe nume Li Chen a fugit în Statele Unite, transportând o copie pe disc a celei mai importante și periculoase arme biologice chineze a deceniului.

Ei o numesc „Wuhan-400” pentru că a fost dezvoltat în laboratoarele lor de ADN-uri din apropierea orașului Wuhan și a fost cea de-a 400-a tulpină viabilă de microorganisme create la centrul de cercetare ”.

Nu este o referire la conspirație la coronavirusul Covid-2019, care, potrivit guvernului chinez, a cauzat deja zeci de mii de victime, ci o carte scrisă în urmă cu 40 de ani de cunoscutul scriitor american Dean Koontz.

În 1981, Koontz a scris în romanul său thriller „Ochii întunericului” „în jurul anului 2020 o pneumonie severă se va răspândi în toată lumea” și că este „capabilă să reziste la toate tratamentele cunoscute”.

Însă, după cum explică jurnalistul Paolo Attivissimo pe blogul său, „este aproape inevitabil ca printre milioanele de povești scrise, mai devreme sau mai târziu, unii să obțină, cel puțin vag adeverirea”.

De asemenea, trebuie spus că Dean Koontz a publicat mai multe versiuni ale romanului „Ochii întunericului”: în prima, originală din 1981, scriitorul s-a referit la orașul sovietic Gorki, iar virusul se numește „Gorki-400”.

Orașul a devenit apoi Wuhan în ediția din 1996, având în vedere că Uniunea Sovietică nu mai exista și că China părea a fi o sursă mai credibilă.

În cele din urmă, bloggerul Paolo Attivissimo explică: „Koontz nu este primul caz de aparentă precogniție literară:

romanul din 1898 al lui Morgan Robertson ”The Wreck of the Titan” a prezis dezastrul Titanicului din 1912 prin descrierea unui transatlantic numit… Titan

…care s-ar fi scufundat în Atlanticul de Nord în urma unei coliziuni cu un aisberg.

În acest caz, însă, romanul a fost retușat după 1912 pentru a-l face mai potrivit.

În versiunea inițială, nava avea o dimensiune mai mică, iar titlul era de o futilitate mult mai generică”.


Dacă mai doriți distracții de genul ăsta, dați o căutare pe Google, reies zeci de astfel de mărturii cum că unii au prezis sau alții ȘTIU precis cine, ce și cum, și teorii dintre cele mai hazardate…

Dacă privim cu speranță ziua de mâine, ea ne va aduce salvarea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.