Puncte de reflecție, să gândim la nivel mai larg cum stă umanitatea în prezent

Nu pot contesta amploarea pandemiei, efectele virusului, nici măsurile luate peste tot în lume… ATENȚIE: Nu vă îndemn la nesupunere sau la expunere în fața virusului, ci doar vă aduc un punct de reflecție, să gândim la nivel mai larg cum stă umanitatea în prezent.

Studiez cu atenție de câteva zile un site foarte interesant: worldmeters

De aici am extras screen-uri foto frecvente și le-am analizat cu răbdare și, firește, cu neprofesionalism din partea mea în domeniile privitoare la găsirea soluțiilor marilor chestiuni cuprinse în toate aceste statistice.

Iată primul screen, privind evoluția pandemiei la nivel global… astăzi, 23 martie 2020, la ora 13.31 gmt erau 351.733 de infectați, 15.372 de decese, 100.605 recuperați… așadar, 235.756 oameni sunt încă infectați… Este ceva alarmant, grav, dramatic… toate guvernele lumii întreprind diverse măsuri… Foarte bine…

Să vedem și un alt tablou al stării de sănătate la nivel global:

Din această fotografie rezultă aproape TREI MILIOANE de oameni morți, de la 1 ianuarie 2020 și până la ora 13.31 din ziua de 23 martie 2020, în urma bolilor transmisibile, printre care sunt incluși, firește, și cei de mai sus, cu virusul corona.


Cum oare NUMAI corona a declanșat o criză globală profundă, nu și celelalte boli sau cauze care decimează umanitatea într-un ritm colosal?

Cum de morții din  accidentele auto, fumatul, alimentația chimizată excesiv, bolile grele cum ar fi cancerul, cele renale, cele cardiovasculare, apoi, foametea, obezitatea, sinuciderile, avorturile, nu generează NICIO reacție din partea marilor puteri?


Să medităm împreună cu mare atenție la toate acestea și să filtrăm prin conștiință orice informație, orice rău pe care îl provocăm noi Pământului și vieții de pe Pământ, să medităm dacă este democrație sau doar IMPERIUL BANULUI, dacă mai este un Dumnezeu în noi sau doar ZEUL BAN.

Timpurile acestea sunt cruciale, totul se schimbă, dincolo de conspiraționiștii care aduc cele mai hazardate ipoteze, dincolo de alarmismul prostesc, să medităm la tot ce întâmplă și să proiectăm în inima noastră, într-o curățenie sufletească desăvârșită, visul nostru de mâine.

Nu sugerez că am fi manipulați la scară globală. Probabil doar sunt exploatate geopolitic aceste nenorociri, poate cineva ne vrea ascunși în casă, ca un experiment care vizează ceva și mai grav… NU ȘTIU. Vom vedea… Până atunci, meditați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.