Rafa Nadal se va căsători mâine cu Mery Perelló, dragostea din copilărie

Rafa Nadal se va căsători mâine cu Mery Perelló, dragostea din copilărie, în opulenta fortăreață din Mallorca, completată cu meniuri cu stele Michelin și o listă de invitați plină de… farmec.

Rafael Nadal se va căsători sâmbătă cu partenerul său de lungă durată, Mery Perelló, în fortăreața britanică La Fortaleza din Mallorca. Potrivit Dailymail.com

Căsătoria asului tenisului, în vârstă de 33 de ani, cu iubita sa din copilărie în vârstă de 31 de ani va fi o splendidă celebrare, cu un meniu cu stele Michelin și o listă de invitați care se mândrește cu tenismenii pensionari precum Carlos Moya până la Juan Carlos I din Spania, care este de așteptat să sosească cu elicopterul.

Locația de nuntă idilică și foarte populară, deținută de conservatorul donator Lord Lupton – care este locul în care fotbalistul Gareth Bale a legat inelul la începutul acestui an – a văzut un cort imens de asemenea înălțându-se joi.

Revenind la o destinație foarte căutată pe lista A, La Fortaleza este, de asemenea, și apreciatul thriller BBC The Night Manager, cu Tom Hiddleston, Hugh Laurie și Olivia Colman.

Preotul care îi va căsători pe Rafa și Mery, cunoscut și sub numele de Xisca, a fost numit Tomeu Catala.

Vorbind cu ziarul insular Diario de Mallorca, la începutul acestei luni, s-a aflat: „Fiecare dintre căsătoriile în care am fost implicat au fost speciale și aceasta va fi la fel. Voi căsători doar oameni care se iubesc.”

Cu vedere la golful Pollensa din nord-estul Mallorca, La Fortaleza a fost achiziționată de Lord Lupton în 2011 pentru 30 de milioane de lire sterline, în ciuda prețului inițial cerut de 75 de milioane de lire sterline.

Fortul original, care este acum cea mai scumpă proprietate din Spania, a fost construit în 1628 pentru a apăra Mallorca împotriva invadatorilor.

Înainte de a cumpăra Lupton, moșia a fost transformată și extinsă pentru a include șapte vile complete de 17 camere cu băi private, două piscine și un heliport.

Rafa a dezvăluit în ianuarie că este logodit cu iubita sa de multă vreme, Mery, după ce a curtat-o vreme de 14 ani.

HOLA a dezvăluit că sportivul spaniol i-a propus căsătoria lui Mery în mai 2018, în timpul unei călătorii romantice la Roma. Cu toate acestea, cuplul a decis o vreme să păstreze secret.

Perello, născută Maria Francisca Perello, este lucrător în asigurări și este absolventă în economie.

Frumusețea brunetei servește și ca director de proiect al Fundației Rafa Nadal, organizația caritabilă pe care a fondat-o în urmă cu aproape zece ani.

Nadal nu și-a ascuns dorința de a avea copii, spunând că este un „băiat de familie” și așteaptă cu nerăbdare să aibă copii.

Dar sportivul a recunoscut: cariera sa în tenis până acum l-a împiedicat să se gândească să înceapă o familie.

El a spus: „Mi-ar plăcea să am copii, băieți, fete … Sunt o persoană care iubește copiii și sunt un băiat de familie.”

„Dar vă spun și că, realitatea este asta, anii trec, aș dori să încep toate acestea atunci când viața mea sportivă o va permite.”

La sfârșitul anului trecut, el a declarat pentru Essentially Sports: „Am și eu o prietenă și nu sunt singurul care ia decizii. (Sic)”

Mery, care este bine cunoscută ca o persoană incredibil de retrasă, a vorbit despre relația ei cu o campioana de tenis în 2011.

El a spus pentru The Telegraph într-un interviu rar: „Călătorind împreună oriunde, chiar dacă aș putea, nu ar fi nici bun pentru el, nici pentru mine.”

„Are nevoie de spațiul său atunci când concurează iar ideea că sunt în așteptarea lui toată ziua mă termină. M-ar fi sufocat.”

„Și atunci ar trebui să-și facă griji pentru mine … Nu. Dacă l-aș urma peste tot, cred că există riscul să ne oprim să ne mai înțelegem bine.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.