Răpește o fată de 13 ani, în afara discotecii școlii, o abuzează, o ucide și o aruncă într-o groapă în pădure 

Răpește o fată de 13 ani, în afara discotecii școlii, o abuzează, o ucide și o aruncă într-o groapă în pădure.

Un bărbat din Rusia este reținut după ce a fost acuzat pentru fapte grave, în afara unui club al școlii, o fată de 13 ani a fost răpită, violată și sugrumată, spune poliția locală, citată de the sun.

Alexander Lipatov, în vârstă de 35 de ani, este suspectat că face parte dintr-o bandă sexuală infantilă cu cel puțin un alt complice care este dat în urmărire de poliție.

Elizaveta Cernova, în vârstă de 13 ani, a urlat în zadar în timp ce a fost târâtă într-o groapă din satul ei din regiunea Tambov din Rusia centrală.

Unii martori spun că cei trei bărbați aflați în mașină erau aproape de discoteca la care a participat Elizaveta.

Trupul școlarei a fost găsit ulterior îngropat la o adâncime de 5 metri într-un mormânt forestier improvizat. Trupul său a fost găsit după cercetări masive efectuate cu 600 de voluntari.

Ulterior, probele legale au relevat că a fost violată și sugrumată cu un cablu electric, a declarat comisia de anchetă din Rusia. Trupul fetei era acoperit de vânătăi și suferise o lovitură severă la cap.

Lipatov, un tată căsătorit, a fost arestat sub suspiciunea de omor după ce a fost colegat la conducerea mașinii în care a fost răpită fata. Testele ADN sunt în curs, în încercarea de a identifica atacatorul sau agresorii sexuali.

Elizaveta a fost răpită chiar în timp ce tatăl ei mergea să o întâlnească și să o acompanieze acasă, fiindcă ea abia ieșise din clubul de tineret, în satul ei Bokino.

Înainte de dispariția sa, Elizaveta a telefonat mamei sale pentru a spune că pleacă din discotecă și se întoarce acasă.

Lipatov, din orașul Kotovsk, în vecinătatea satului, a declarat inițial că a fost un accident și a ucis-o pe fată și, în panică, i-a aruncat trupul într-un râu, dar acum este acuzat că a înșelat ancheta.

Tatăl victimei, Alexey Chernov, a cerut poliției „să nu ascundă” dovezile unui „viol de bandă” asupra fiicei sale care implică unul sau doi alți răpitori.

Mama sa Tatyana Chernova a spus: „A plecat din discotecă devreme … Oamenii au auzit țipetele și există dovezile despre o mașină suspectă. Fetele care au rămas în club au auzit țipete.” … „Fiica mea a cerut în zadar ajutor.” – Poliția așteaptă rezultatele DNA. Vom reveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here