Raportul autopsiei lui George Floyd e șocant! Ce au descoperit medicii în trupul bărbatului ucis de un polițist

Raportul autopsiei lui George Floyd e șocant! Ce au descoperit medicii în trupul bărbatului ucis de un polițist

George Floyd este un bărbat de culoare care a fost ucis de un agent de poliție din Minneapolis. Raportul autopsiei lui George Floyd a fost publicat și e șocant.
Moartea lui a declanșat un adevarat haos în Statele Unite ale Americii.
Bărbatul a fost reținut după ce ar fi folosit o bancnotă falsă de 20$ pentru a își cumpăra țigări.
La fața locului a venit un echipaj de poliție chemat de vânzătorul din magazin. Recent, publicația The New York Times a publicat un clip video de 8 minute și 46 de secunde.

Raportul autopsiei lui George Floyd e șocant

În imaginile sus menționate, un ofițer de poliție e filmat în timp ce stă cu genunchiul pe gâtul lui George Floyd, timp de 8 minute și 46 de secunde.
În tot acest timp, bărbatul aflat la pământ, care nu a opus rezistență deși vânzătorul susținea că e beat și violent, striga doar ”Mama” și “Nu pot să respir”!
Polițistul Derek Chauvin a fost concediat după ce actele sale au dat naștere unor revolte uriașe, în mai multe state din America.
Inițial, s-a crezut că George Floyd a murit prin asfixiere, dar raportul autopsiei indică altceva.

Ce boli avea George Floyd

„Autopsia nu a arătat probe fizice care să susțină diagnosticul de asfixiere traumatica sau strangulare.
Domnul Floyd avea condiții medicale anterioare, inclusiv o boala la artera coronara și hipertensiune arterială.
Combinația acestor efecte cu faptul că Floyd a fost reținut de poliție, cu condiția medicală din trecut și prezența potențialelor substanțe toxice în organismul său ar fi putut contribui la moartea acestuia”, spune raportul de autopsie, conform sport.ro.
George Floyd avea probleme coronariene și hipertensiune, spun legiștii. Cauza morții nu a fost stabilită momentan deoarece medicii legiști încă mai efectuează analize.
Polițistul Derek Chauvin a fost arestat vineri, după cum a informat Departamentul de Securitate din Minnesota, conform CNN.

George Floyd și Derek Chauvin, colegi?

George Floyd şi poliţistul care l-a ucis, Derek Chauvin, ar fi fost colegi. Conform CNN, aceștia au lucrat ca paznici la El Nuevo Rodeo, un club din Minneapolis.
„Nu aş spune că se cunoşteau. Munceam cu toţii acolo şi uneori se intersectau”a declarat Maya Santamaria, fostul proprietar al clubului pentru CNN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.