Record la infracțiuni de trafic – a primit amenzi însumate la 6 mii de euro în doar câteva minute

Fără centură și cu farurile stinse în mijlocul nopții, vorbind la telefonul mobil, a trecut pe roșu cu mașina neasigurată…

Sub ochii vigilenți ai autorităților rutiere, un om de 29 de ani di Torino, se strecură cu luminile stinse, noaptea, pe străzile din Torino, trecând pe roșu, fără centură și vorbind la telefonul mobil. Oprit după o scurtă urmărire, s-a dovedit că mașina lui nu era nici măcar asigurată.

Italianul în vârstă de 29 de ani, care a reușit în câteva minute să obțină aproape 6 mii de euro în amenzi și pierderea tuturor punctelor la permisul de conducere, a obținut astfel recordul infracțiunilor de trafic rutier.

După cum a relatat La Repubblica, omul de 29 de ani, la ora 2:30 noaptea, accelera, cu viteză maximă trecând lumina roșie (200 de euro amendă și 6 puncte la permis) și cu luminile oprite (335 de euro). Tânărul chiar vorbea la telefon: o altă amendă de € 646 și alte puncte pierdute. Condusul fără centură îl costa 323 de euro și 5 puncte. Și, în final, amenda de 3.170 de euro pentru lipsa poliței de asigurare a vehiculului.

Și parcă ceva lipsește, se putea și mai rău: dacă era și băut, mașina furată, mai lovea vreo mașină parcată ceva…  și nu oprea nici la semnul de stop al poliției, era tacâmul complet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.