Reglări de conturi între două femei fără adăpost: o româncă a dat foc unei nigeriene la Florența

reglari de conturi
a dat foc unei femei

Un eveniment teribil a avut loc aseară în împrejurimile Florenței. În parcarea din Villa Costanza, în Scandicci, o româncă, de 42 de ani a dat foc unei presupuse rivale, cu benzină.

Femeia de 48 de ani este acum internată în stare gravă pentru arsuri pe tot corpul. Faptul este răspândit în toată presa din peninsulă.

La scurt timp după miezul nopții, în zona adiacentă parcării, femeia de 42 de ani a decis să atace o nigeriană care locuia pe stradă, ca și ea, în aceeași zonă.

Ambele persoane fără adăpost au fost probabil în ”concurență” pentru prostituție, deși motivele precise nu sunt încă bine cunoscute.

Locuitorii din zonă, de îndată ce au sesizat incidentul, au alertat imediat poliția. La scurt timp după, autoritățile au intervenit la fața locului și au transportat victima la spitalul San Giovanni Di Dio din Florența.

Carabinierii unității operaționale și radio-mobile florentine și ai stațiilor din Scandicci și din Badia a Settimo au identificat imediat persoana responsabilă pentru gestul teribil.

Românca a fost găsită cu un rest din benzina folosită și a fost arestată. După ce a mărturisit că a încercat să omoare victima, a fost dusă în închisoarea lui Sollicciano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.