Rimini – filmează și postează live pe Facebook victima unui accident stradal

filmeaza live un accident

Nu a sunat la 112 doar a scris pe Facebook: „Cine mă urmărește să cheme o ambulanță!” și „E sânge, sperăm să scape!„. Bombardat de critice, își cere scuze…

O victimă a unui accident rutier, mai să-și dea duhul, căzută la pământ.  El, cu telefonul conectat la Facebook, a început să transmită live agonia bietului accidentat, când putea folosi telefonul să cheme ambulanța, dar a preferat notorietate pe Facebook.

S-a întâmplat la Riccione (Rimini) în noaptea dintre sâmbătă și duminică – când a murit în Viale Veneto, un băiat de 24 de ani, Simone Ugolini, după un accident pe o motocicletă izbită într-un copac.

Autorul video-ului, Andrea Speziali, în vârstă de 29 de ani, expert în artă și candidat la ultimele alegeri municipale. Postarea lui pe Facebook s-a bucurat de critici și insulte. „Mi-a spus că a chemat deja după un ajutor“, a spus el motivând că era sub șocul celor văzute și că el a vrut de fapt să „facă ceva” pentru tânărul căzut la pământ.

Am început să-l filmez și am vrut să fac o directă, am vrut să împărtășesc durerea mea, nu am fost în căutarea unui scoop. – a adăugat el – acum am înțeles că a fost ceva greșit și îmi cer scuze la toată lumea.