Robbie Williams dezvăluie că s-a culcat cu traficantul său de droguri chiar în noaptea în care a cunoscut-o pe Ayda Field

Robbie Williams dezvăluie că s-a culcat cu traficantul său de droguri chiar în noaptea în care a cunoscut-o pe Ayda Field

ROBBIE Williams a dezvăluit că a făcut sex cu traficantul său de droguri cu puțin timp înainte de prima întâlnire cu soția sa Ayda Field. Potrivit the sun.

”Băiețașul” de 45 de ani era „închis” în vila sa din Los Angeles, când actrița Ayda, de 40 de ani, l-a cunoscut pentru prima dată în 2006.

Nu avea habar despre jocul lui Robbie cu traficantul său de droguri, dar a simțit milă pentru soțul ei după ce a observat stilul său de viață, atât de singur.

Vorbind într-o postare duminică despre întâlnirea lor, Ayda a spus: „Energia era ciudată. Rob era ca o stea pop dickensiană ascunsă în casă: casa era întunecată, nu părea o casă. Era destul de tristă.”

Rob: „Tocmai plecase traficantul meu de droguri, dormisem cu el și îmi lăsase multe droguri”. … „Sunt atât de uluită acum, habar n-aveam”, a spus Ayda.

Conexiunea lor a fost de necontestat, iar Rob îi atribuie lui Ayda sarcina de a-l fi salvat dintr-un loc întunecat la patru ani după semnarea unui contract cu patru albume de 80 de lire sterline care l-a readus pe linie.

Robbie a spus: „M-am retras în secret, aveam deja de-a face cu diverși demoni, iar acordul meu de înregistrare m-a deraiat complet.

Mai aveam sindromul de …escroc… și când am devenit financiar sigur, m-a înnebunit asta și m-a făcut să-mi pierd ambiția. Nu știam ce vreau să fac.”

Vedeta ”reînviată” a lansat recent cel de-al doisprezecelea album și a dezvăluit că este cel mai fericit din ultimii ani.

Pentru prima dată în ultimii ani, Williams a mărturisit că se simte fericit, încrezător și confortabil în lumina reflectoarelor.

„Sărbătoresc cine sunt acum și nu mă prefac că sunt altcineva”, a spus el. „Sunt un băiat de vârstă mijlocie căruia îi plac lucrurile tradiționale și mă simt confortabil la Crăciun. Înainte nu știam cine sunt. Eram foarte inconfortabil în orice situație. Eram ca un actor și purtam un personaj care mă servea bine – a fost scutul meu. Am încercat un pic din tot să văd cine sunt. Și am făcut-o în public. Era o durere de cap”.

„Întotdeauna am fost copleșit când am părăsit scena. Depresia, anxietatea socială și fobiile sunt incredibil de debilitante și vor să pretindă că niciuna dintre ele nu a existat. Două ore a trebuit să mă prefac că sunt Superman.

Stima de sine a fost întotdeauna o luptă, dar acele voci negative sunt foarte calme pentru mine acum. Ele există și nu vor pleca niciodată, dar nu mai sunt pe scaunul șoferului. Fiind o persoană publică și având un popor de fani e mai plăcut”

 Ayda m-a învățat să îmi cer scuze – nu aș fi putut-o face niciodată, dar datorită ei, îmi devine tot mai ușor. Suntem foarte bine împreună și sunt în continuare surprins că sunt monogam. Ceea ce avem noi devine mai puternic. Aveam genul de relații dezgustătoare despre care ar putea scrie Barbara Cartland.

„Am întâlnit multe persoane în trecutul meu, dar ea a fost The One. Aș putea să ies și să întâlnesc pe cineva, dar nu este nimeni cu care să vreau să fac ceva”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.