Roboții ne trimit în …șomaj definitiv – în câțiva ani piața muncii va fi a mașinăriilor inteligente

Înlocuirea omului cu mașina super-tehnologică – un coșmar iminent

Sectorul bancar va fi următorul sector afectat de tehnologie.

În timp ce bancomatul, care a împlinit recent 50 de ani, a contribuit la comoditatea oamenilor, a contribuit, de asemenea, la reducerea locurilor de muncă din sector.

Potrivit unui raport Wells Fargo, un număr semnificativ de locuri de muncă ar putea fi pierdute din cauza unor roboți în următorul deceniu.

Numărul este estimat la 200.000 de reduceri de locuri de muncă.

Potrivit informațiilor, companiile financiare cheltuiesc 150 de miliarde de dolari pe an pentru tehnologie pentru a reduce costurile sau ceea ce jumătate din taxele bancare implică prin compensații pentru angajați, potrivit Bloomberg.

Potrivit raportului, posturile de muncă pentru oficiul central, sucursala bancară, centrul de apel și angajații companiei sunt reduse cu aproximativ de la o cincime la o treime.

Munca în tehnologie, vânzări și consultanță este mai puțin afectată.

Tinerilor li se recomandă să se prepare serios pentru meseriile viitorului: construcția și întreținerea roboților… software și energii neconvenționale.

Viitorul sună metalic: reintroduceți pasword… respins… reintroduceți password… respins… contul a fost blocat… Dacă până acum te certai cu operatorul de la ghișeu, să vedem cu te vei descurca în prezența unor inflexibile mașini cărora nu le va păsa de tine, ba chiar te vor pune la punct instant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.