Roma, actorul Federico Palmieri a fost găsit mort: S-a spânzurat

În 2014 a fondat Teatro dei balbuzienti, în 2017 cu scurtmetrajul ‘Anna e Marco’, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la festivalul de film din Milano. Apăruse recent pe marele ecran cu ‘Ride’ de Valerio Mastandrea

Federico Palmieri, un actor în vârstă de 41 de ani, care locuia în Roma, în zona Piazza Bologna, a fost găsit mort în grădina din condominiul casei sale, cu o frânghie în jurul gâtului.

Sunt în curs investigații care vor trebui să constate ce s-a întâmplat, dar pare clar că și-a luat propria viață.

Actor, regizor și autor de teatru și cinematografie, Federico Palmieri a fost fiu de artă: tatăl său Gaetano a fost și regizor și sculptor, în timp ce mama sa Simona La Maestra a fost om de radio. La 20 de ani a intrat în lumea actoriei și a studiat alături de mari maeștri ai studioului actori ca: Lee Strasberg, Joseph Ragno și Michael Margotta.

După ce a urmat un master ca designer de modă la Accademia del Lusso – Școala de modă și design din Roma, în 2011 a revenit la pasiunea sa scrisul, punând în scenă spectacolul teatral „Luna electrică” cu Giulia Morgani.

Cariera sa de actorie continuă și în cinema, printre principalele sale lucrări se numără „In nomine Satan”  în 2013, el apare și în filmele „Multiplex”, „Hellis silence” și în serialul web „Sinners”.

În 2014, cu Simona Pandolfi, a înființat Teatro dei balbuzienti, un atelier de actorie pentru copii, adolescenți și adulți cu probleme de …bâlbâiere, care își propune să depășească temerile de comunicare. Pe parcursul anului, membrii acestui teatru devin protagoniștii unor spectacole.

În 2017, cu scurtmetrajul ‘Anna e Marco’, unde este autor și protagonist, a câștigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la festivalul de film de la Milano și premiul pentru cel mai bun actor la Bucharestshortcut (2018).

Recent a apărut pe marele ecran cu ‘Ride’ de Valerio Mastandrea. În 2018 este autorul și protagonistul scurtmetrajului „Vado, l’ammazzo e torno”, în regia lui Pietro Birindelli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.