Roma, cadavru carbonizat găsit pe un balcon în via Fani, zona Balduina

O vecină a dat alarma. Apartamentul a fost găsit în stare de degradare, cadavrul neidentificat, niciun semn de incendiu.

Roma, 4 mai 2020 – O descoperire macabră a avut loc astăzi la Roma: un cadavru carbonizat a fost găsit pe balconul unei clădiri din via Fani 60, în zona Balduina.

Se pare că locuința era într-o condiție de degradare și locuită de o femeie – cu handicap mintal aparent – care va fi audiată de către anchetatori.

Ancheta este în curs de desfășurare. În acest moment, nici o pistă nu este exclusă. Încă nu se știe dacă acest corp este al unui bărbat sau al unei femei.

O vecină a dat alarma după ce a văzut cadavrul pe balcon. Trupul ar putea aparține chiar partenerului femeii care a fost găsit în casă.

Pompierii au intervenit cu utilaje, după ce alți locuitori ai zonei au văzut picioarele cadavrului ieșite din parapetul unui balcon de la etajul doi al clădirii și au sesizat un miros puternic de arsură.

În timpul inspecției celorlalte încăperi, pompierii raportează că nu au fost detectate semne de incendiu. Foto: ansa.it.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here