Roma – comise două jafuri, tâlharul a fost arestat în timp record

Carabinierii din Roma, Tor Tre Teste, au arestat un italian de 39 de ani, fără ocupație și cu precedente penale, pentru jaf și reciclare agravată.

Aseară, militarii l-au observat pe bărbat cum parcase un scuter în zona Quarticciolo. În acel moment, au efectuat o verificare și au descoperit că tăblița de înmatriculare era acoperită de o alta și că deține un pistol ascuns în compartimentul de sub șaua scuter-ului.

Cu puțin timp înainte, doar câteva minute, au fost comise două jafuri într-o farmacie de pe Viale Regina Margherita și în altul în Corso Trieste.

Odată cercetările începute, bărbatul a fost găsit într-un apartament unei alte persoane, cunoscută deja pentru precedente penale. Carabinierii au intrat apoi pe fereastră și l-au înșfăcat pe tânărul de 39 de ani.

Bărbatul a fost recunoscut de unul dintre medicii responsabili la una dintre farmaciile jefuite și, de asemenea, de către polițiști în materialele de supraveghere video.

Pistolul și vehiculul au fost confiscate, în timp ce investigațiile carabinierilor continuă, să verifice responsabilitatea arestatului și în cel de-al doilea jaf. Potrivit agenzia nova.

Omul se află acum la Regina Coeli și se vor face investigații și asupra acestuia pentru a clarifica orice responsabilitate în cazul altor jafuri care au avut loc recent în Capitală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.