Roma – cu chirie 44 de posturi de dormit în doar trei apartamente

3

Roma, Viale Marconi, Poliția a descoperit trei apartamente cu peste 44 de paturi închiriate. Chiar și cămari transformate în camere, în condiții de igienă precare, pentru a putea găzdui 44 de persoane, dintre care identificați 40 de bengalezi, în trei apartamente în Via Avicenna, în zona Marconi din Roma, printre aceștia trei bărbați, cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani,  pentru lipsa permisului de ședere au fost expulzați de pe teritoriul italian. Aceasta a rezultat dintr-o operațiune împotriva imigrației ilegale a Secției Marconi din cadrul Poliției Locale.

Departamentele de politie judiciara, nucleul asistență situații de urgență și poliția administrativă, au intervenit în zori ca urmare unui avertisment în ceea ce privește prezența a numeroși oameni în doar câteva camere. Agenții, odată identificați toți ocupanții, au confirmat prezența a 44 de paturi înghesuite în camere unde dormeau în condiții neigienice până la șase persoane/cameră.

Fiecare pat era inchiriat pentru 150 de euro fiecare. Într-unul dintre apartamente, o cămară foarte mică a fost transformată în cameră și a fost închiriată la un preț majorat,  200 de euro pe lună.

Din verificarea proprietăților s-a constatat că proprietarul, un italian de 60 de ani, transformase unul dintre apartamente într-un ”bed & breakfast” abuziv. Omul a fost deferit justiției pentru favorizarea imigrației ilegale, în așteptarea unor eventuale evoluții din cadrul investigațiilor aflate încă în  curs de desfășurare. Sinteză conform roma today.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.