ROMA -Dacă aveți nevoie de consultanță juridică, în special pentru probleme de muncă

probleme de munca la roma

Ne informăm și vă purtăm știrile mai aproape: Campania marca TVR – Ambasador fără graniţe o are ca protagonistă pe Simona Vlad, un avocat român la Roma.


Dacă sunteţi un român plecat în Italia care are nevoie de ajutor în instanţă, puteţi apela cu încredere la avocata Simona Vlad. Este singurul român care a obţinut titlul de doctor în ştiinţe juridice al unei universităţi din Roma. De câţiva ani pledează chiar în instanţele italiene în domeniile dreptului muncii, dreptului civil şi dreptului consumatorilor.

Să cucereşti însă Roma, fără măcar să vorbeşti limba italiană, e o încercare imposibilă. Nu şi pentru Simona, o tânără care a avut ambiţia să lupte întotdeauna pentru excelenţă. Şefă de promoţie în şcoala generală, Simona a ales să meargă la liceul în care au învăţat Mircea Eliade sau Emil Cioran. A intrat printre primii la Facultatea de Drept şi a absolvit cu media 9.80. Ambiţia de a ajunge cea mai bună i-a îndrumat paşii spre Roma.

Simona Vlad este singurul român din această generaţie căruia i s-a decernat titlul de doctor în ştiinţe juridice de către o universitate romană.

Acum, este parteneră la o firmă de avocatură specializată în dreptul muncii. Nu şi-a uitat însă rădăcinile. A reuşit împreună cu alţi avocaţi din România şi Italia să construiască un site care acordă sfaturi juridice românilor din Italia. Pentru Simona, acesta este însă doar începutul.


Dacă aveți nevoie de consultanță juridică, în special pentru probleme de muncă, iată unde o puteți găsi: avocat roma

Alt site este și GiustiziadelLavoro