Roma – fiul în vârstă de 29 de ani își ucide mama, apoi se spânzură. Familie originară din Republica Moldova

roma

Un bărbat de 29 de ani și mama sa de 62 ani, au fost găsiți morți în seara zilei de 2 noiembrie în Montorio Romano, în apropiere de Roma. La fața locului  au sosit carabinierii. Ipoteza în acest moment este aceea de ucidere / sinucidere. Din prima informație se pare că tânărul și-a ucis mama și apoi s-a spânzurat și că ar fi suferit de tulburări psihice. Încă nu sunt clare motivele.

Montorio este o mică localitate aparținând de provincia Roma cu mai puțin de două mii de locuitori. Într-o primă reconstrucție se pare că tânărul și-a strangulat mama și apoi s-a spânzurat. Mai rămâne să se clarifice motivul uciderii / sinuciderii.

Alarma a fost dată, de la Roma, de către sora tânărului, care a contactat poliția explicând că de câteva zile, nu poate intra în contact cu mama și fratele său. La fața locului s-au deplasat polițiștii de secția de poliție din Nerola și carabinieri de la compania Monterotondo, ambulanța și pompierii. Intrați în apartament au făcut macabra descoperire. Ofițerii au găsit cadavrul femeii de 62 de ani, originară din republica Moldova, culcat pe pat, în dormitor. În timp ce cadavrul fiul acesteia, spânzurat cu o frânghie legată de o bârnă din tavan.

Se pare că tânărul suferise o criză depresivă. Rămâne  să fie clarificat mobilul faptelor și dacă a existat vreo ceartă în familie. De asemenea, să fie stabilită ora de când sunt morți.