ROMA: Greva generală în 25 octombrie 2019: autobuzele, metroul, trenurile și școlile 

Vineri 25 octombrie este grevă generală în toate sectoarele publice și private. Greva a fost proclamată de sindicatele CUB, SGB ​, SI-COBAS și USI-CIT.

O grevă generală va avea loc vineri, 25 octombrie, prin care se revendică puternic creșterea salariilor și a pensiilor, anularea Legii locurilor de muncă a efectelor la legea Fornero, precum și reducerea programului de lucru și a volumului de muncă.

Greva generală pune stop și la școală: de la creșe la universități.

Prin urmare, autobuzele, trenurile, avioanele și lucrătorii de la autostrăzi se opresc, precum și școlile unde profesorii, personalul administrativ și personalul ATA vor fi în grevă: de la creșe, grădinițe până la licee, nu sunt garantate. Grevă în universități și spitale. În timpul grevei generale din 25 octombrie, lucrătorii vor fi opriți de la lucru 24 de ore.

Grevă de transport din 25 octombrie
Greva din 25 octombrie, după cum s-a menționat, va implica și sectorul transporturilor: acestea sunt orarele de oprire programate publicate pe site-ul Ministerului.

Transport aerian: grevă de la 00.01 la 24.00 la 25 octombrie 2019;

Transport feroviar: grevă de la 21:00 la 24 octombrie 2019 până la 21,00 la 25 octombrie 2019;

Tpl și transport maritim: grevă de o zi întreagă, vineri, 25 octombrie 2019;

Autostrăzi: grevă de la 22.00 la 24 octombrie 2019 până la 22.00 la 25 octombrie 2019.

Ca întotdeauna, este prevăzută orele de garanții, de la 5.30 la 8.30 și de la 17.30 până la 20.

Cotral Lazio
Anunțul Cotral: „Vinerea viitoare, 25 octombrie 2019, sindicatele Filt-Cgil, Fit Cisl, Uiltrasporti, Ugl-Fna, Faisa Cisal, Sgb, Cub, Cobas și Usi-Ait au proclamat greva de 24 de ore, cu abținere de la activitățile de lucru între orele 8.30 și 17.00 și de la 8.00 pm până la sfârșitul serviciului, în conformitate cu prevederile legii, toate plecările de la stațiile terminus vor fi garantate până la 8.30 am, când serviciul se va relua la 17:00 și până la 20:00. Toate informațiile despre grevă vor fi disponibile pe site-ul cotralspa.it și pe contul Twitter @ BusCotral „.

Greva 25 octombrie la Roma: 
Prin urmare, pe 25 octombrie, se așteaptă o „Black Friday”, în special la Roma: capitala va fi de fapt afectată nu numai de greva generală, ci și de cea a angajaților filialelor proclamate ca aparținătoare de Cgil, Cisl și Uil.

Angajații Atac și Ama vor fi în grevă prin Farmacap, Roma Metropolitane, Roma Multiservizi și Zètema. Odată cu greva din 25 octombrie, Roma „se închide”: transport la risc, colectarea deșeurilor și școlile, dar și cantine, curățenie, farmacii municipale și filiale sociale.

Aceasta este declarația firmei Atac cu privire la protestul Cgil, Cisl și Uil: „Vineri, 25 octombrie, transportul public roman este în pericol vreme de 4 ore, de la ora 20:00 la sfârșitul serviciului, din cauza grevei generale convocată de sindicatele Cgil, Cisl, Uil și Ugl. protestul va viza autobuze, tramvaie, metrou, căile ferate Roma-Lido, Roma-Civitacastellana-Viterbo și Termini-Centocelle, iar abținerea de la muncă, cu aceleași modalități, va afecta și liniile periferice gestionate de consorțiul privat Roma Tpl „.

Mulțumim Statului Italian care garantează exprimarea formelor democratice de protest și totodată le generează prin indiferența manifestată față de cei puși în nevoia să facă grevă, iată disprețul față de contribuabili…

Consiliile de administrație din majoritatea firmelor care oprimă angajații, determinându-i la grevă, sunt numite și conduse politic, sunt manipulate de către stat care are interesul doar să oprimeze populația… Mafia a devenit chiar Statul…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.