ROMA: Haos și panică astăzi la metrou, transportul public în cetatea eternă – eternul calvar

Oamenii au fost siliți să coboare din trenuri și să parcurgă sute de metri. În această dimineață, un blackout la scările rulante din Termini. Circulația a revenit apoi normală.

Transportul la Roma, rușinea Europei… Nimeni nu demisionează?

Încă mai sufocă orașul etern avariile și încetinirile la metrourile romane. Încetinire la metroul linia B, datorită unei intervenții tehnice între San Paolo și Castro Pretorio.

Pasagerii au spus că unele vagoane au fost evacuate și că au fost nevoiți să meargă sute de metri prin tunel.

Trenul s-a oprit în tunel între stațiile liniei B, Circo Massimo și Colosseum. Pentru a ajunge pe aceasta din urmă, pasagerii au coborât pentru a merge prin tunel, pe pasarele iluminate doar de luminile de urgență.

Avaria, relatează Atac, s-a produs între Castro Pretorio și San Paolo. Frica dar și furia în rândul pasagerilor forțați să ajungă la o destinație reală prin intermediul unei …aventuri: pe jos, prin tunel.

Pompierii au intervenit în tunelul stației de metrou B Cavour pentru a transporta o persoană cu dizabilități de la convoi până la peronul aceleiași stații.

Pompierii au fost chemați la fața locului la 11 dimineața, din cauza întreruperii între stațiile de metrou Garbatella și Termini. Traseul, de aproximativ 100 de metri, s-a desfășurat cu asistența personalului medical.

În momentul întreruperii energiei, pasagerii au fost duși de la tren și escortați pe platforma stației de către personalul stației. Apoi circulația a fost restabilită.

Tot în această dimineață, ascensoarele și scările rulante au rămas blocate și neiluminate la stația de metrou A, Termini.

Firma de transport public, ATAC, a anunțat că există o problemă cu sistemul de iluminat. Luminile de urgență au fost activate, situația a revenit la normal la scurt timp după ora 11. Stația a fost redeschisă pentru călători iar scările rulante sunt active.

Tocmai ce au fost destituiți din funcție și anchetați penal patru directori ai firmei, pentru foarte multele nereguli legate de siguranța călătorilor și frecventele defecte la lifturile și scările rulante, administrate prost, pare …INTENȚIONAT!

La câți turiști și navetiști locali folosesc mijloacele și la câți bani se ”pompează” în ATAC, transportul ar putea fi cel mai bun din lume, însă, la Roma, și nu doar, patronează mafia care sustrage pseudo-legal averi din …orice…

Până nu va fi stârpită tagma căpușelor, necazurile vor fi ceva cotidian. Urmăriți circuitul banilor și aflați cine sunt mafioții… Să nu vă mire dacă găsiți implicați și …aleșii urbei!…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.