Roma – o fată accidentată grav de o mașină pirat. Șoferul a fost prins: pozitiv la testul de cocaină

O tânără de 26 de ani a fost lovită noaptea trecută în centrul Romei de o mașină, șoferul a fugit de la locul faptei. Incidentul a avut loc în jurul orei patru pe Lungotevere de ‘Cenci, la înălțimea Ponte Garibaldi. Fata a fost transportată la spital în stare gravă și este într-un prognostic rezervat. În după-amiaza zilei de astăzi, poliția municipală a identificat și a arestat șoferul mașinii: supus testului de droguri, a găsit pozitiv pentru… cocaină.

Ancheta a început noaptea trecută cu declarațiile unor martori ai accidentului. Așa cum a fost reconstruit cazul, fata tocmai a salutat un prieten când a fost răpusă pe asfalt în Lungotevere de ‘Cenci de o mașină care apoi și-a accelerat cursa dispărând. Poliția municipală a început verificări pornind de la descrierea vehiculului, dar punctul de cotitură a venit astăzi când proprietarul mașinii a contactat agenții, după ce a aflat despre incident. Omul a raportat că și-a împrumutat mașina fiicei sale de optsprezece ani, dar că era un prieten de-al ei la volan, despre care a dat detalii.

În acel moment, tânărul a fost urmărit și chemat la Poliție. După cum s-a aflat, acesta este un bărbat în vârstă de 29 de ani care nu a avut niciodată permis de conducere și a fost găsit pozitiv pentru testarea consumului de cocaină. El și prietena lui au fost audiați în birourile poliției locale, iar seara băiatul ar fi mărturisit întreaga faptă. sursa: la repubblica