Roma: O fată de 15 ani s-a aruncat în fața metroului la stația Ponte Lungo – linia blocată câteva ore

Totul s-a întâmplat în câteva clipe. Tânăra era pe peron, povestesc martorii, apoi tragedia. Intervenția imediată a ambulanței și pompierilor care au încercat să-i extragă trupul care a ajuns sub convoiul liniei A.

Pentru a permite operațiunile, Atac a închis secțiunea. Încercările de salvare nu au servit: tânăra a murit instantaneu. Ipoteza accidentului suicid dar se anchetează și altele…

Este cert că, la fața locului, pe lângă echipa științifică și agenții departamentului de poliție, echipa mobilă de salvare s-a grăbit și ea. Anchetatorii au achiziționat imaginile camerelor de supraveghere din stația Ponte Lungo și au ascultat unii martori.

Tânăra de 15 ani a murit după ce a fost lovită de un tren de metrou A în stația Ponte Lungo, o tragedie care a avut loc în jurul orei 11 dimineața, astăzi 7 ianuarie. Minora, potrivit celor reconstruite până acum, s-ar fi lansat pe șinele la trecerea trenului pe direcția Battistini.

Gestul extrem în fața colegilor de clasă

Conform celor apărute pe Fanpage.it, tânăra de 15 ani ar fi fost la peron în compania unior colegi de clasă când, după ce s-a întors spre ei pentru a-și lua rămas bun pentru ultima dată, s-a aruncat în fața trenului de metrou care tocmai sosea.

Conform celor constatate până acum, și-ar fi luat rămas bun de la colegii de clasă care erau cu ea pe platformă la acel moment și apoi s-a aruncat pe linii. A lăsat și un mesaj audio de adio pe WhatsApp pentru prietenii ei prin care își anunța intenția de a-și pune capăt zilelor: Vă mulțumesc că ați fost prieteni buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here