Roma – soția abia născuse, soțul se sinucide la spitalul maternitate

Omul sa aruncat de pe terasa spitalului Fatebenefratelli,  Tiberina

Tragedie pe Isola Tiberina din Roma – un bărbat a murit după ce s-a aruncat de pe terasa spitalului Fatebenefratelli. Victima, soțul, recent șomer, tocmai își vizitase soția care i-a dat naștere unui fiu. Se pare că pruncul fusese internat la secția de terapie intensivă nou-născuți. Unii martori au văzut omul vorbind la telefonul mobil și, odată ce conversația s-a încheiat, s-a urcat peste gard  și s-a aruncat în gol.

Omul a sărit câțiva metri înainte să aterizeze pe platforma de beton a Tiberinei. Spitalul a dat alarma în jurul orei 12.00. Încercările de a resuscita omul în vârstă de  44 de ani, rezident în provincia de Roma, au eșuat. Anchetatorii au strâns mai multe mărturii pentru a clarifica dinamica exactă și de a determina dacă a fost o sinucidere, un accident sau altceva. Noul tată își pierduse recent locul de muncă, iar în ultima perioadă suferea de depresie. Vineri dimineață și-a vizitat soția și copilul, apoi a plecat din cameră sub pretextul că merge să bea o cafea. Unii martori l-ar fi văzut îndreptându-se spre terasă, unde este și o zonă de fumat și…  pentru ca să vorbească la telefon. Apoi, odată ce apelul s-a terminat, și-a pus capăt zilelor. Se pare că în cădere s-a prăbușit mai întâi pe balustrada gardului spitalului și apoi pe chei până la fluviul Tevere.

Rămâne să fie clarificat ce l-a împins să se sinucidă. Nu este exclus ca acestuia să-i fi fost teama de a nu fi în măsură să furnizeze pentru familia sa și, în special, la copilul nou-născut, cele necesare vieții dat fiind faptul că devenise șomer. Până acum nu s-a găsit niciun bilet rămas bun… sau al mesaj, cum lasă de obicei sinucigașii. Pentru a-l salva, pompierii au intervenit cu trei echipe. Scafandrii au recuperat corpul înainte de a fi luat de curent, dar pentru bietul om nu mai era nimic de făcut.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

vă rog adăugați un comentariu
introduceți numele aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.