ROMA – Tentativă de jaf la bancă

În ciuda faptului că aveau un excavator, lovitura la bancă a eșuat. ”Banda excavatorul” este din nou în acțiune! După dărâmarea zidului băncii Bcc din Nettuno, aproape de Roma, zona Anzio, au târât ATM-ul, totodată, au și declanșat alarma care a alertat Carabinierii. Faptele au avut loc pe la ora 3 dimineața, astăzi, marți, 13 noiembrie.

Hoții, nepăsându-le de blocurile mari de marmură din fața intrării, au procedat fără nicio grijă folosind excavatorul pe post de ”berbec”. ATM-ul, agățat, a fost târât pentru câțiva metri. Pentru a-i bloca a fost echipa Carabinierilor care au recuperat ATM-ul.

Doar daune externe pentru instituția de credit care nu a fost jefuită. Carabinierii au adunat primele indicii, au început ancheta. Doar cu două săptămâni în urmă o lovitură similară a fost în zonă, la Ardea, cu o bandă de hoți care a folosit un excavator pentru a fura ATM-ul.

O legătură între cele două episoade este mai mult decât posibilă. Și în acest caz, utilajul a fost furat de la o firmă din apropierea băncii. În acest caz, banda, probabil cinci persoane, a acționat cu fețele acoperite cu glugă, păcălind camerele de supraveghere ale băncii. După jaful ratat, infractorii au scăpat cu un furgon de culoare  neagră. Vă ținem la curent cu detalii despre anchetă.