Roma tulburată de o crimă oribilă: Și-a apărat iubita în timpul unui jaf și a fost împușcat în cap

Update: Doi tineri în vârstă de 21 de ani au fost arestați aseară și sunt acum interogați la sediul Poliției din Roma cu privire la moartea lui Luca Sacchi, tânărul de 24 de ani ucis în urmă cu două nopți la Roma. 
Motivele sunt în curs de verificare: anchetatorii judecă jaful anormal și ipoteza este că în spatele lor pot exista chestiuni legate de droguri.

Și-a apărat iubita în timpul unui jaf și a fost împușcat în cap: tânărul de 24 de ani a murit. Băiatul a suferit o intervenție chirurgicală de urgență la spitalul din San Giovanni, dar nu a supraviețuit. Ucigașii sunt încă liberi…

Un tânăr de 24 de ani, Luca Sacchi, a fost rănit de o lovitură de armă la cap în timpul unui jaf, miercuri seara, la Roma, în zona Caffarella. Operat de urgență, tânărul a murit la spital. Băiatul era cu iubita lui când doi bărbați s-au apropiat de el, au lovit-o pe fată în cap cu un obiect și i-au furat rucsacul. La încercarea de reacție a tânărului, l-au împușcat.

Fata, o tânără de 24 de ani din Ucraina, a suferit o vânătaie pe cap. Când s-au apropiat cei doi delicvenți din spatele lor, Luca și amica lui mergeau spre un pub. La locul atacului a fost găsit glonțul. Cel care tras va fi cercetat pentru omor voluntar.

„Eram acasă aseară când am auzit o lovitură de armă și o fată urlând – a spus o femeie, locuitor al unei clădiri, nu departe de locul atacului – A cerut ajutor. Așa că m-am uitat afară, dar nu am putut vedea nimic. Atunci, soțul meu este a ieșit pe stradă. Cineva a văzut o motocicletă cu două persoane purtând căști cu fața complet acoperită, alții au vorbit despre o mașină. Întotdeauna a fost o zonă liniștită, acum frica este mare”.

Procurorii investighează pentru omucidere voluntară – Parchetul are ca ipoteză infracțiunea de omucidere voluntară în legătură cu moartea lui Luca Sacchi, împușcat în cap în timp ce încerca să-și apere iubita de un jaf. Dosarul este încredințat procurorului Nadia Plastina. Anchetatorii au trimis un raport inițial cu privire la cele întâmplate ieri în zona Colli Albani.

Unii prieteni care îi cunosc de mult timp pe Luca și pe Anastasia sunt în lacrimi. „Sunt împreună de câțiva ani – spune un prieten – Anastasia este devastată. L-au omorât pe omul vieții ei în fața ochilor”.

Pentru a povesti dinamica celor întâmplate este logodnica, Anastasia: „Abia ieșisem de la muncă. Mă simțeam trasă din spate, mi-au spus: „dă-ne geanta”. Îi înmânasem atunci când m-au lovit cu ceva. Luca a intervenit și a reacționat blocând băiatul care m-a atacat, așa că a intervenit celălalt atacator care l-a împușcat în cap”.

Luca era antrenat în artele marțiale dar în fața unui glonț nu a avut ce face… Lașul a tras și fugit… o viață de om pentru o geantă în care nu puteau găsi mare lucru… acești delicvenți nu au nicio scuză, arma era de calibru mare și Statul ar trebui să schimbe ceva în ce privește accesul la arme…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here