ROMA: turiștii jefuiți și bătuți lângă gara Termini, trei arestări

Arestări în zona din apropierea gării centrale a Romei, Termini. Carabinierii din Roma – Piazza Venezia, au  arestat pentru furt calificat agravat, doi străini în vârstă de 26 și 33 de ani, ambii cu precedente penale.

Cei doi au fost blocați într-un restaurant din via Gioberti, de carabinierii care au intervenit după un denunț, imediat după ce furaseră, printre altele, o video-cameră profesională, în valoare de 1500 de euro, unui turist chinez. Bunurile furate au fost recuperate și returnate victimei, în timp ce acei doi hoți au fost duși în arest.

Tot lângă gara principală a capitalei, carabinierii de la secția Roma – Piazza Dante, împreună cu colegii Companiei Speciale, au arestat un cetățean din Gambia, de 25 de ani, pentru jaf.

Carabinierii au fost alertați de țipetele victimei, un turist din Republica Dominicană care, după ce a fost abordat de către delicvent, a fost lovit în față cu un pumn și jefuit de telefonul său mobil, un iphone de ultima generație..

Ajunși la fața locului, Carabinierii au notat descrierea răufăcătorului și au plecat în urmărire – au blocat hoțul în via Cattaneo. Au recuperat bunurile furate apoi, l-au însoțit pe tâlhar la arest, unde, alături de ceilalți prinși, așteaptă judecata.