Roma: un bărbat s-a aruncat sub un tren de metrou al liniei B, în fața a zeci de călători – sinucidere

La ora 16.27, un bărbat s-a aruncat sub un tren de metrou al liniei B, în fața a zeci de călători.

S-a întâmplat la Roma, stația Garbatella în direcția Rebibbia. Din unele mărturii nu există nicio îndoială: a fost o sinucidere.

Metroul este închis. Compania de transport roman Atac a activat autobuze de înlocuire, dar pe rețelele de socializare utilizatorii au vorbit de mult despre haos atât pe linia de ​​metrou B, cât și la metroul A.

În zona Garbatellei era cunoscut de toți drept „cel care dispare și reapare”. Și abia acum două zile, tatăl acestuia, în vârstă de 91 de ani, a prezentat încă o plângere de dispariție,  după care l-a găsit din nou ieri acasă. Sinucigașul este un bărbat din Roma, de 62 de ani, aflat sub îngrijirea Cim-ului din Tor Marancia, el s-a omorât astăzi la ora 16.27, sărind sub metroul din stația Garbatella.

„Încă o zi de patimi astăzi pentru utilizatorii metroului roman, din cauza accidentului de pe linia B în care un bătrân a murit după ce s-a aruncat pe șinele din stația Garbatella.” Acest lucru este menționat într-o notă, Codacons, care solicită „să se adopte măsuri de securitate pentru a evita repetarea unor cazuri similare”.

„Există prea multe accidente și sinucideri care se produc la stațiile de metrou ale Capitalei – explică președintele Carlo Rienzi – episoade tragice care pot fi evitate și care au repercusiuni enorme asupra serviciului, întrerupt ore întregi pentru investigații.”

”Din acest motiv și pentru a proteja siguranța pasagerilor, solicităm ca liniile A și B ale metroului să fie echipate cu bariere de siguranță identice cu cele instalate pe linia C și la stațiile de metrou din alte țări europene, bariere care se deschid doar după sosire a trenului și care împiedică pasagerii să ajungă accidental sau voluntar pe șine.”

”Romanii s-au săturat să sufere în mod repetat întreruperea serviciului din cauza episoadelor de sinucidere care pot fi evitate datorită barierelor speciale și ne întrebăm cât timp va dura pentru municipalitate și Atacul pentru a acționa în această direcție și pentru a evita alte tragedii la metroul Capitalei ”, încheie Rienzi .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here