ROMA: Vice-Prefect ucis pe trecerea de pietoni în accident auto

Vice-Prefectul Romei, Giorgio De Francesco, în vârstă de 54 de ani, a fost accidental mortal de un autobuz turistic pe Via Cavour din Roma, la câțiva pași de Fori Imperiali.

Conform primelor reconstrucții, se pare că victima traversa pe trecerea de pietoni împreună soția sa, care a rămas nevătămată. Giorgio De Francesco a murit pe loc.

Poliția locală, așteptând rezultatele testelor privind alcoolul și testele toxicologice efectuate asupra șoferului de autobuz, examinează tahograful, un fel de cutie neagră a autobuzului.

Martori:„Am auzit țipetele disperate ale unei femei și m-am repezit în stradă, în fața mea a fost o scenă teribilă, cred că omul a fost târât sau aruncat câțiva metri. Soția nu se oprea din țipat, cerând ajutor”. Declară proprietarul unui magazin care se află chiar în zona Via Cavour, unde omul a fost ucis de un autobuz turistic: „Era pe trecerea de pietoni aproape de mijlocul benzii. Pe banda vedeți încă o umbrelă și alte obiecte probabil ale omului. Corpul a ajuns aruncat între două mașini parcate, nu am idee cum a fost posibil, cum nu a fost observat.”

Articolul precedentBiroul Electoral Central – prezența la urne până la ora 13.00 Au votat 2.54%
Articolul următor31 de copii prinși sub dărâmături au fost găsiți de echipele de salvare indoneziene, în viață
Scriitor și jurnalist, fondator Radio Vocativ, Revista Vocativ, Vocativ Plus, il romeno