Roma, violențe și blesteme împotriva copiilor de grădiniță: călugăriță arestată

La Institutul Angeline Francescane, insultele, palmele și pedepsele umilitoare au fost la ordinea zilei. O femeie este acuzată de maltratarea copiilor.

Frică în rândul copiii grădiniței catolice Angeline Francescane, din cartierul Aldobrandeschi din Roma.

O călugăriță a fost arestată sub acuzația de maltratarea copiilor. Micuții au fost supuși în fiecare zi insultelor, blestemelor, palmelor, pedepselor umilitoare. Călugărița a pus copiii să mănânce cu forța și le-a legat încheieturile mâinilor cu șosete, pentru a-i imobiliza. Potrivit tgcom24.it

Interceptările și arestarea – Copiii s-au întors acasă îngroziți, au plâns și au spus că nu vor să se mai întoarcă la grădiniță,  „la călugărița rea”. Reacțiile au fost imediate, părinții s-au pus în contact cu Poliția. În ultimele luni, echipa anti-violență a Parchetului din Piazzale Clodio a observat constant ce se întâmplă în interiorul institutului prin interceptarea mediului înconjurător și camere ascunse.

Imaginile obținute au fost fără echivoc și l-au determinat pe procurorul Stefano Pizza să ceară o măsură de reținere, înainte de reluarea noului an școlar. În anchetă, pe lângă călugărița, aflată acum în arest la domiciliu, sunt implicate și alte femei religioase și doi laici, acuzați că au asistat la violență fără să intervină.

Instituția a fost întotdeauna un loc model în zonă – Vestea arestării și a investigațiilor a creat uimire generală în cartier.

Complexul școlar istoric a fost întotdeauna considerat un punct de referință. Mai mult, grădinița a organizat întâlniri cu părinții pentru comunicarea cu cei mici și pentru ascultarea sentimentelor și temerilor lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.