România: – Referendum 7 octombrie: – Căsătoria între un bărbat şi o femeie

Senatul dezbate, marţi, în calitate de for decizional, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei potrivit căreia familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie, nu pe cea consimţită între soţi. Cum vor vota grupurile politice

O dezbatere controversată care suscită interes pentru forurile internaționale, așteptând să vadă cât de pregătită este România pentru globalizare și drepturile civile privind căsătoria.

Pe de o parte, tradiționaliștii, care consideră familia doar hetero și pe de cealaltă parte lgbt, care consideră căsătoria un contract social și la care poate avea dreptul orice și oricum.

Familia a fost dintotdeauna celula de bază a unei societăți iar noua eră în care copiii vor fi procreați artificial se apropie și impune schimbări de mentalitate și conștiință.

Probabil schimbările au venit prea bruște iar deocamdată posibilitatea de procreare artificială este limitată și nu concurează deloc celei naturale, ceea ce face ca să fie încă importantă familia tradițională formată din bărbat și femeie.

Aici nefiind vorba de religie ci de firescul natural, fiecare parte a corpului uman având o destinați și o funcție precis stabilită biologic iar fanteziile unora nefiind altceva decât căutarea plăcerii și nicidecum iubire fiindcă iubirea este o chestiune spirituală, nicidecum nu implică sexul sau procrearea!…

Nu cu tot ceea ce iubim musai și întreținem relații sexuale! Familia însă poate fi percepută și la peiorativ, la un grup de oameni, la un colectiv… de exemplu: familia compusă din colegi sau împătimiții acelorași subiect de orice natură.

Creșterea copiilor, care deocamdată sunt procreați doar hetero, este însă cu totul și cu totul altceva și implică mai mult decât situația materială sau …cu cine îți place să faci sex!

Totuși, opinia voastră contează mai mult decât vă imaginați, vă invităm la o dezbatere pe argumente și cu bunul simț care se impune în respectul față de toți oamenii, indiferent de orientare.