ROMÂNIA salariilor astronomice nejustificate – epidemie de nesimțire!

impartirea cascavalului
se imparte cascavalul

ROMÂNIA salariilor astronomice nejustificate – epidemie de nesimțire!

În campaniile electorale s-au tot auzit voci care promiteau eliminarea veniturilor nejustificat speciale, după alegeri însă…

…schimbările promise se produc extrem de lent, deloc sau dimpotrivă, veniturile unora devin și mai speciale…

În mai toate sistemele statului se petrec abuzuri strigătoare la cer – de asta ne împrumutăm la străini, să plătim proaspeții ciocoi.

Sănătatea, mai mult ca oricând este în prezent o prioritate. Bani tot mai mulți de la buget alocați sănătății, dar cheltuiți  intenționat PROST.

Ieri, Newsweek Romania a publicat un articol care merită atenția și vi-l propunem aici: Șefii de la Agenția Sanitară, sporuri de 1.100 euro lunar peste salariul de 3.000 euro/lună

Vă atragem atenția asupra faptului că veți rămâne foarte indignați după lectura acestui articol și veți lămuri în mintea voastră unele răspunsuri la întrebări de genul:

De ce totul merge prost în România

Iată că nu chiar totul merge prost. Răul merge bine! Iar răul își are cauzele nu doar în guvernările anterioare, ci și în dezinteresul nostru, al fiecăruia, de a ne manifesta vehement atunci când apar legi noi prin care suntem jupuiți.

Nu ajunge să alegi la vot cine să țină frâiele treburilor țării, ci și să urmărești munca aleșilor tăi, să te manifești pentru sau împotriva deciziilor care produc urmări mai grave decât mult trâmbițata corupție.

Aleșii noștri dăunează țării mult mai mult prin deciziile lor legal luate și aplicate, decât prin corupția de care suntem, parcă, definitiv contagiați.

Epidemiile permanente în România, în ultimele decenii, sunt: nepăsarea oamenilor de rând, nesimțirea aleșilor, numirile de partid  în roluri profesionale, nepotismul, corupția, impostura.

Leacul? Legea. Elaborarea și punerea în aplicare a unor pachete de legi prin care decizia politică să fie responsabilizată temeinic. Altfel, nu putem trage la răspundere pe nimeni pentru abuzurile care se tot fac.

Instituirea năravului ca oamenii să se preocupe îndeaproape de legile propuse înainte ca acestea să fie aprobate în Parlament, pentru a împiedica scăparea unor legi păguboase.

Reinvit să citiți cu răbdare acest articol semnalat astăzi de redacția noastră:

– Newsweek Romania – un articol care merită atenția și vi-l propunem aici: Șefii de la Agenția Sanitară, sporuri de 1.100 euro lunar peste salariul de 3.000 euro/lună

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.