Românii plecați să nu vină acasă de Paști, dar cei din țară pot pleca …sclavi pe plantațiile germane!

Iohannis și sluga lui

UPDATE:Primele ajutoare la recoltare sunt aici” – Die ersten Erntehelfer sind da …

Frankutrer Allgemeine Zeitung scrie despre românii ajunși la muncă în Germania. În fotografia articolului, românii nu au toți măști sau distanțe sociale… Nu mai există niciun pericol epidemic?


Vom confrunta astăzi două știri:
…una din joia lui 19 martie 2020, când Klaus Iohannis a cerut românilor din afara granițelor SĂ NU VINĂ ACASĂ DE PAȘTI și, a doua,
…din joia lui 9 aprilie 2020 în care ”supusul docil” al lui Iohannis, Ludovicul cel Orban, ”ajută” românii de acasă, oamenii atât de iubiți și de protejați (și amendați prin ORDONANȚE MILITARE) împotriva pandemiei, SĂ PLECE cât mai grabnic, unde? În Germania, la muncă în agricultură.

În loc să dezvolte agricultura națională, trimite norodul ca ”sclavi pe plantațiile” stăpânei Europei, Germania!

Premierul Ludovic Orban a declarat joi seara, la TVR, că este posibil ca 80.000, 90.000 de oameni să plece din România la muncă în străinătate.

Șeful Executivului spune că nu are o evidență a numărului exact de persoane care au părăsit până în acest moment țara.

Aproape 2.000 de persoane din judeţe din Transilvania şi Moldova au fost în parcarea din faţa Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” Cluj pentru a pleca cu curse charter spre Germania, la muncă în agricultură.

În total, joi au fost programate 12 curse care pleacă spre destinaţii din Germania – Berlin, Baden-Baden/ Karlsruhe şi Dusseldorf. (sursa: stiri.tvr.ro)


Președintele Klaus Iohannis a cerut joi, 19 martie,  românilor din diaspora să nu vină în țară cu ocazia sărbătorilor pascale.

„Se apropie sărbătorile pascale. Trebuie să le spunem cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători”, a spus Klaus Iohannis, într-o videoconferință cu premierul, cu ministrul Afacerilor Interne, cu prefecții și cu șefii instituțiilor publice deconcentrate pe tema gestionării epidemiei COVID-19.


„Un cuvânt doresc să spun și despre românii din afara granițelor, despre românii din diaspora. Se apropie sărbătorile pascale. Trebuie să le spunem cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători.


În Europa practic nu se mai poate circula. Este foarte, foarte complicat. Iar atunci când totuși vin în țară, conform normelor în vigoare stabilite de experți, ei trebuie să intre direct în izolare sau în carantină, de la caz la caz.

Și atunci ce rost ar avea să vină, ca să ajungă în carantină sau în izolare pentru cel puțin două săptămâni?”, a avertizat șeful statului, care le-a cerut autorităților să transmită „pe toate canalele”:

„Românii din afara granițelor ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem, ne-am dori să fim împreună, dar în acest an, de aceste sărbători nu se poate. Este trist, dar trebuie să fim sinceri pentru a nu crea așteptări care pe urmă nu se împlinesc”.

Klaus Iohannis a admis că România se află „într-o situație destul de complicată” și, deși avem astăzi mai puțin de 300 de cazuri confirmate, „vom avea mai multe cazuri”. „Acest lucru este clar, ne spun experții că boala se va extinde în continuare”.


În aceste condiții, prioritatea este stoparea răspândirii epidemiei și oamenilor trebuie să li se explice „de ce nu trebuie să facă deplasări inutile, nu trebuie sau chiar trebuie să evite, aproape cu orice preț, contactul direct, contactul fizic cu alte persoane”.


„Spuneți oamenilor, când se întâlnesc, să nu mai dea mâna, să nu se îmbrățișeze. Cel mai bine, să nu se întâlnească decât acolo unde este absolut necesar. Știu că este greu. Suntem un popor cu oameni calzi, oameni apropiați”, a arătate președintele Iohannis.


Pentru cei care merg la serviciu, acolo unde munca nu se poate face de la domiciliu, trebuie să avem grijă, nu dăm mâna, nu ne îmbrățișăm, stăm la o distanță rezonabilă, un metru, doi metri unii de alții, atunci când vorbim sau când muncim împreună”, a continuat Iohannis. (sursa: hotnews)


Păi bine măi tovarăși feseniști (comuniști colorați la comandă în liberali, pentru ca să nu mai scăpăm niciodată de voi), aduși în fruntea țării prin banii și propaganda serviciilor străine, (cei care din umbră de ani buni învrăjbesc românii), măi unelte ale răului ce sunteți și slugi umile reich-ului european,
 pentru românii de acasă, acum, NU MAI E UN PERICOL plimbarea peste graniță?

Așadar, ne este limpede în ce poziție stau aleșii României în fața puterilor străine și cui servesc ei de fapt și, mai ales, cât îi doare (și unde…) de poporul român.
”Deșteaptă-te române”, ”Noi suntem români… noi suntem stăpâni?”, ”acasă-i România”, bla bla bla bla bla bla…
Realitățile dăunează sănătății celor care caută sau apără adevărul.

Și pentru a înlesni pe cei care mă cataloghează acum ”din ce partid fac parte”, iată, din niciunul – atunci când aripa FSN numită liberali face un lucru bun, o laud… și invers, când aripa FSN numită pesediști face un lucru bun, o laud… De asemenea și mai ales, când fac țara o moșie a lor personală și își bat joc de ea… îi critic, dau cu ei de rușine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.