Romică Țociu este în culmea fericirii. Actorul de comedie va deveni bunic

Romică Țociu este în culmea fericirii. Actorul de comedie a anunțat că urmează să devină bunic pentru prima oară, mărturisind că vestea cea mare l-a luat prin surprindere, dar că așteaptă cu nerăbdare să își țină în brațe primul nepoțel.

În familia lui Romică Țociu este motiv de sărbătoare. Îndrăgitul actor va deveni bunic pentru prima oară, fiul său cel mare, Cătălin, urmând să devină tatăl unui băiețel.

Romică Țociu va deveni bunic

Nepotul lui Romică Țociu va veni pe lume anul viitor, la sfârșitul lunii mai sau chiar începutul lunii iunie.

“Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (n.r. soția lui Romica).”, a povestit Romică Țociu.

Deși mai are de așteptat până când își va cunoaște primul nepot, Romică Țociu știe încă de acum care este primul lucru pe care micuțul îl va învăța de la el. Mai exact, actorul îi va cere nepoțelului să nu îi spună “tataie”, ci să îl strige la fel cum o fac toți apropiații.

“Îmi doresc să îmi spună Toni, așa cum mă strigă toți cei apropiați.”, a adăugat Romică Țociu.