RUSIA: o tânără și faimoasă influencer a fost găsită moartă, corpul ei era într-o valiză

Rusia, o tânără în vârstă de 24 de ani, influencer, găsită moartă: corpul a fost descoperit într-o valiză.

Anchetatorii nu exclud faptul că motivul pentru crimă poate fi unul sentimental.

Corpul fără viață al unei influencer de 24 de ani, Ekaterina Karaglanova, a fost găsit într-o valiză, în apartamentul pe care l-a închiriat la Moscova.

Au fost găsite răni provocate de armă albă, inclusiv o rană adâncă la gât. Familia Ekaterinei fusese îngrijorată pentru că tânăra nu mai răspundea de câteva zile.

Anchetatorii nu exclud faptul că motivul pentru crimă să fi fost unul sentimental. Potrivit ziarului Moskovsky Komsomolets, fata, care are peste 85.000 de fans pe Instagram, studia medicina și a început recent o nouă relație. Plănuia să meargă în Olanda să-și sărbătorească ziua de naștere. Cadavrul ei a fost găsit vineri.

Poliția a spus că nu există indicii despre o încăierare sau arme la locul faptei unde s-a comis crima.

Polițiștii au adăugat că videocamera de supraveghere a capturat imagini ale fostului iubit, furișându-se aproape de apartament, în zilele de dinaintea dispariției tinerei femei.

Karaglanova a postat în mod regulat imagini cu ea pe Instagram. Adepții ei au comparat-o cu actrița Audrey Hepburn. Într-un post din luna martie, a scris despre planurile sale de a revopsi apartamentul, despre intențiile de excursii în străinătate și „o altă activitate importantă la care mă gândesc, despre care nu voi vorbi deocamdată.”

În ultimul ei post, care conținea o imagine luată pe insula grecească Corfu, a scris că ei îi place să călătorească mult, dar în fiecare țară nu petrece mai mult de 3-5 de zile.

În plus, față de contul ei de Instagram, tânăra femeie a ținut și un blog de călătorie devenit foarte popular, cu mii de abonați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here