Rute și derute, bălmăjeli despre actualitatea românească post-electorală!

Rute și derute, bălmăjeli despre actualitatea românească post-electorală!

Atunci când au mers la vot în număr mai mare și au ales, cu ce s-au ales alegătorii?

Pe fondul crizei create de pandemie, criză așezată pe o alta, cea veche și continuă a ultimelor 30 de ani, în care interesul național este profund disprețuit, astăzi, se aruncă vinovăția pe cei care nu au votat.

Dacă politicienii au fost și sunt totuși buni și patrioți, dar nu suntem noi recunoscători, cum se face că românii o duc pe zi ce trece și mai rău și fenomenul migrației ia amploare în loc să scadă?

Oricum ai vota alegi prost! Dacă nu votezi, iar ești prost! Dacă te-a păcălit alesul, e vina ta!

Și ceilalți pe care i-ai votat la următoarele alegeri te-au păcălit!

Mereu tu ești păcălitul iar ei, prin concluzie, sunt niște păcălici!

Oricine ajunge să fie ales nu doar că dezamăgește, ci și amplifică lehamitea cetățeanului față de politică!

Candidații, fie noi sau vechi, sunt mereu cele mai nepotrivite figuri: semidocți, lunecoși, mitomani, lipsiți de cele mai elementare condiții să reprezinte oamenii.

Politica inventează continuu forme de asuprire și sărăcire a cetățeanului!

Între timp, fie aleși ori nu, politicienii și găștile o duc bine!  Pentru ei nu este niciodată criză, pentru ei mereu se găsesc resurse!

Adevărata criză generatoare de crize este manipularea, învrăjbirea, lipsa educației democratice, permanent alimentată de cei care au ajuns la putere.

Cum să împiedici educația democratică

Manipularea prin cele mai persuasive mecanisme create de un sistem ocult care controlează sistemul de stat.

Promovarea imposturii mai ales în învățământ, ajungând profesori de referință cei mai mediocri, programe școlare absurde și dotările precare în școlile deja șubrede. Fiindcă de aici era firesc să înceapă educația democratică, din școală.

Politizarea excesivă, numirile de partid, înscăunarea celor mai incompetenți indivizi din punct de vedere profesional și moral.

O mass-media aservită care a îmbrăcat informația în haine de bâlci și divulgarea în calomnie, presa mare fiind doar un aparat de defăimare și minciună la comandă.

Distrugerea încrederii în instituțiile statului prin corupție, nepotism, birocrație nătângă, caracatița agențiilor fără rost. Bugete cheltuite prost. Licitații trucate.

Despotismul liderilor formațiunilor politice – în niciun partid un membru simplu nu poate contrazice liderul! Iar lider ajunge numai cine servește Puterea Ocultă.

Partidele au apărat doar interesele proprii și pe ale finanțatorilor lor, restul, cele ale cetățenilor sau statului, ignorate total.

Oamenii nu mai vor să vadă politicienii acestor ultimi 30 de ani, vor figuri proaspete!

și Forțele Oculte din România au servit această dorință pregătind aceste figuri noi, dar tot în interesul unui sistem odios. Ca astfel, votând o figură nouă, cetățeanul să nu rezolve nimic!

Să ai impertinența să judeci, să reproșezi, să înjuri un om că a votat cu cine a vrut el, sau că nu a votat deloc, este tot parte din mașinăria distrugerii educației democratice și așa precare.

Campania electorală de anul ăsta la alegerile parlamentare a fost un dezastru pentru mai toate formațiunile înscrise.

Unii au avut ca platformă doar distrugerea celorlalți, otrăvirea caprei vecinului, alții au folosit doar  sloganuri lipsite de mesaj și cu toții au promis tot ceea ce știau că nu vor realiza niciodată.

Toate formațiunile au împins în față candidații cei mai nepotriviți, indivizi șantajabili, indivizi supuși Forțelor Oculte, indivizi care au dăunat deja țării.

La toate perioadele electorale se amplifică învrăjbirea generațiilor, a tinerilor împotriva pensionarilor, învrăjbirea românilor de acasă împotriva celor plecați în alte țări și invers.

Omul de rând vrea doar o continuă mărire de salariu sau de pensie iar apoi se miră de ce cresc prețurile – Prețurile oricum cresc și când nu sunt aceste măriri de venituri!

Presupusa stângă a politicii, când a fost la putere, a lărgit datoria națională pentru a plăti aceste măriri și pentru asistații în mare parte buni de muncă dar și pentru bugetarii angajați ca mașină de vot!

Presupusa dreaptă a politicii lărgește datoria națională pentru a acoperi găurile din buget și pentru investiții și i se pare că investițiile străine pot salva economia, însă, nici nu ia măsuri ca acele investiții străine să fie profitabile și pentru România!

Fie stânga ori dreapta au pus umărul la sărăcirea țării, la distrugerea economiei și subminarea securității statului. (Plătim totuși un aparat de justiție, servicii de infomații și o armată! …habar nu avem de ce!)

Soluția în condițiile de astăzi ar fi în mod limpede dreapta. Dar avem oare cu adevărat politicieni de dreapta în România?

Nicio formațiune politică aflată la putere în acești ultimi 30 de ani nu a demonstrat că i-ar păsa de alegător, de cetățean, de viitorul țării. Imediat după ce s-a instalat la putere a distrus visul unei Românii prospere.

Pentru omul de rând sunt mii de legi care îi ghidează viața și îi responsabilizează orice gest bun sau rău, doar pentru această clasă zisă politică nu este nicio formă prin care să o tragi la răspundere pentru prăbușirea României, și te superi că românul nu te mai votează?

Insulți românul care nu se mai duce la vot? Care a fost oferta electorală?

Aceleași formațiuni care ieri au pus grumazul pe cetățean, aceleași figuri de ciocoi și muhaiele? Câteva fețe noi și buimace? Aceleași promisiuni imediat uitate?

Naivitatea alegătorului

Faptul că 30% totuși a votat, printre care mă aflu și eu, este explicabil așa: acest procent este naiv și mai crede că alesul său îl va respecta. Este pură naivitate!

Restul, care nu au votat, au sancționat limpede candidații, partidele, sistemul. Neprezentarea la vot este o formă de luptă împotriva josniciei partidelor.

Așteptăm acum o nouă formă de luptă, cu adevărat fructuoasă: protestul popular de masă, asedierea instituțiilor statului până la soluționarea pozitivă a celor mai stringente chestiuni de interes național.

Să cerem celor aflați la putere să mai fie și în slujba oamenilor, nu doar a intereselor lor și ale celor care îi finanțează, sistemul mafiot ocult.

Pandemia!

Am început editorialul cu pandemia – aici avem două realități: prima, existența unui virus extrem de periculos care seceră mii de vieți, o a doua, manevrele financiare pe seama pandemiei.

Nimănui nu-i pasă cu adevărat că mor oamenii, niciodată nu a dovedit politica în vreun fel că i-ar păsa, contează numai ce se poate câștiga din asta!

Industria sănătății este profitabilă, rentabilă, aici găsiți concentrată forța ocultă, cea care comandă politica.

Ne așteaptă de acum o perioadă de profundă criză politică, să întregească oferta de crize care bântuie țara.

Vom plăti două decenii de acum încolo ”distracția coronavirus”!

Revenind la politică: Deja ne costă de la buget furajarea acestor politicieni, acum, va trebui să-i furajăm doar să se crizeze! Și să ne crizeze!

Vor avea oare maturitatea să servească totuși țara și, dincolo de bătăliile lor stupide, să creeze legile și să le aplice, să facă reforme concrete, să simtă și cetățeanul un pic de bine, un strop de speranță?

…naivitatea mea nu are limite!…


Apropo, știți de ce se întâmplă toate astea?

Fiindcă nu cerem niciodată socoteală proastei administrări a țării. Nu cerem legi prin care să pedepsim decizia alesului în defavoarea noastră.

Nu cerem candidaților GARANȚII atunci când ne pretind votul… Și ar mai fi destule altele… inclus un fel de ”cum e turcul și pistolul”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.