S-a comis prima infracțiune în spațiul cosmic – ducem năravurile la nivel galactic!

Prima acuzație a unei infracțiuni comise …pe orbită.

Protagonistul poveștii este un cuplu homosexual, acum separat: Summer Worden, o fostă 007 a forțelor aeriene americane, care trăiește în Kansas, și Anne McClain, o astronaută de la NASA, angajată într-o misiune de șase luni la stația spațială internațională.

Un astronaut NASA a fost acuzat de comiterea primei infracțiuni în spațiul cosmic după ce ”soția” sa a pretins că i-a furat identitatea și i-a accesat contul bancar fără permisiune, în timpul unei misiuni de șase luni la Stația spațială internațională.

Fosta ”ofițer de informații al forțelor aeriene” Summer Worden, din Kansas, a fost implicată într-un divorț amar cu astronauta Anne McClain, în 2018, dar bătălia s-a aprins după ce Worden a depus o plângere la Comisia Federală pentru Comerț și Biroul inspectorului General al NASA prin care acuză ”soția” de asumarea identității sale și obținerea accesului necorespunzător la documentele financiare private în timp ce orbitează Pământul, potrivit New York Times.

Worden a contactat banca și a fost informată că acreditările de login ei au fost folosite pe un computer înregistrat la National Aeronautic Space Administration.

„Am fost destul de supărată că a mers atât de departe. Știam că nu e ceva în regulă”, a spus Worden.

McClain a negat aceste afirmații, spunând biroului inspectorului general, într-un interviu de săptămâna trecută, că a acționat în mod obișnuit, verificând finanțele familiei pentru a se asigura că au suficiente fonduri pentru a plăti facturile pentru fiul său. Copilul a fost, de asemenea, un punct de dispută în timpul divorțului.

Conform raportului Times, Worden a avut un fiu cu un an înainte de a întâlni pe McClain. După ce cuplul s-a căsătorit în 2014, a refuzat cererea lui McClain de a adopta copilul.

McClain a chemat pe Worden în instanță în 2018 pentru a obține drepturi parentale partajate, acuzând mama băiatului de a avea un temperament urât și de luare a deciziilor financiare proaste.

Stația spațială internațională a fost lansată la sfârșitul anilor 1990 și este operată de cinci agenții ale Statelor Unite, Rusia, Japonia, Canada și 22 de națiuni europene colective.

Oficialii NASA le-au spus celor de la Times că nu au fost conștienți de nicio infracțiune anterioară comisă pe stația spațială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.