S-a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu

Vineri seara, pe 16 noiembrie, a fost deschis oficial Târgul de Crăciun de la Sibiu. În acest an va fi un patinoar în aer liber, iar tradiționalul brad a fost înlocuit cu unul ceva mai prietenos cu natura.

Mii de persoane au asistat la aprinderea luminilor festive şi la concertul susţinut de Paula Seling şi Radu Nechifor, la deschiderea Târgului de Crăciun de la Sibiu.

La ediția din acest an a fost amenajat un patinoar care va rămâne deschis pe întreaga perioadă a târgului, dar nu lipsesc nici căsuţele de unde vizitatorii pot cumpăra dulciuri specifice sărbătorilor, cadouri sau decoraţiuni de Crăciun.

Totodată, turiștii se pot plimba cu un trenuleţ, iar copiii vor putea participa la un Atelier a lui Moş Crăciun, unde îşi pot exprima creativitatea.

Tradiţionalul brad de Crăciun a fost înlocuit, în acest an, cu unul reinterpretat, care nu are pretenţia să fie o replică a bradului natural, nici ca aspect, nici ca dimensiune. Este vorba de un nou concept, mai simplu şi minimalist, care să păstreze simbolul Crăciunului, dar într-un mod figurat, mai prietenos cu natura, au spus reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Târgul de Crăciun de la Sibiu va fi deschis până în 3 ianuarie. SURSA FOTO: www.facebook.com/sebastianmarcovici.vonhuet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.