S-a lăudat că și-a „mâncat” tatăl…

criminal periculos
si-a taiat tatal

Un bărbat izolat în casă împreună cu tatăl său este acuzat că l-a dezmembrat și a părăsit  scena crimei, atât de tulburătoare încât poliția a crezut inițial că …ar fi devorat câteva rămășițe…

criminal periculos
Ahmad Khalid – cel care si-a ucis tatăl

Khaled Ahmad a intrat chiar într-o covrigărie din New York la începutul zilei de miercuri și s-a lăudat că l-a „mâncat” pe tatăl său, a informat o sursă a poliției pe jurnaliștii de la New York Post.

Suspectul, care era murdar de sânge la acel moment, a fost acuzat de crimă în legătură cu moartea brutală a lui Imad Ahmad.

„Suspectul s-a lăudat cu modul în care a ucis și a mâncat pe tatăl său și avea semne vizibile de sânge pe el.” – spune unul dintre proprietarii covrigăriei.

Khaled Ahmad, de 26 de ani, a fost internat în spital pentru a fi evaluat psihiatric și nu a apărut încă în instanță.

Un șef al NYPD a declarat pentru New York Daily News că trupul găsit în locuința din Brooklyn a fost „golit”.

„A fost nevoie de mult timp pentru a face tot ceea ce a făcut”, a spus agentul.

Sursa a spus că mâinile și picioarele victimei au fost tăiate și înlăturate. Însă, toate părțile corpului au fost recuperate, ceea ce …exclude orice posibil canibalism.

Imad Ahmad, victima, în vârstă de 57 de ani, și-a vândut recent bodega numită Queens, după ce a deținut-o și a gestionat-o timp de zeci de ani. „El a ajutat pe toată lumea”, a declarat un client, Darnell Jones.

Jones a adăugat: „Nimeni nu se aștepta să se întâmple asta. Tocmai am vorbit cu el săptămâna trecută.”

Criza coronavirusului i-a obligat pe tată și fiul să locuiască împreună în casa din Brooklyn.

Polițiștii au fost chemați acolo în mai multe rânduri, inclusiv pentru un apel telefonic în care Imad Ahmad a denunțat că fiul său umblă cu un cuțit în mână, potrivit The Post.

Khaled Ahmad va fi internat. Mai mult, se pare că suspectul era disperat să părăsească New York-ul.

O pagină GoFundMe, lansată în septembrie, deschisă de el,  ”spera” să adune 1 milion USD pentru a-i servi să se întoarcă pe teritoriile palestiniene.

El a scris că: ”chiar dacă Palestina este sub ocupație, sunt un om care se uită mereu la lucrurile bune înainte să mă îngrijorez de lucrurile rele”.

Plângerile sale legate despre viața lui din Statele Unite au inclus gândaci, alimente procesate și că „totul este scump”.

„Motivul pentru care cer atât de mulți bani este pentru că mi-ar plăcea să mă întorc acolo și să mă bucur tot timpul de familie, dar cum ar fi într-un stil bun, de școală veche, dacă ești bogat și ai dori să donezi, ar fi de apreciat”, a scris el. Nu a primit donații…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here