S-a sinucis în ziua nunții fiicei sale – a aruncat clădirea în aer

Un bărbat din Pennsylvania s-a sinucis chiar în ziua nunții fiicei sale, aruncând în aer casa lui dintr-o suburbie a Pittsburgh-ului.

Vecinii au spus polițiștilor că l-au văzut pe proprietarul casei stând în fața clădirii, chiar înainte ca o explozie să se producă în interiorul casei, urmată de un incendiu și, în cele din urmă, prăbușindu-se întreaga structură.

„Casa tocmai s-a prăbușit într-o singură mișcare cu un sunet asurzitor”, a spus vecinul Dann Laudermilch, în vârstă de 35 de ani, presei din Pittsburgh. „În primul moment a izbucnit incendiul. Clădirea era în flăcări…”

Secția de poliție și pompierii au răspuns în jurul orei 14.30. Au trecut ore întregi înainte ca echipajul de intervenție să găsească omul, de fapt, cadavrul bărbatului, abia în jurul orei 20:00.

Moartea a fost declarată …sinucidere, iar numele bărbatului nu a fost făcut public.

Membrii familiei erau plecați de acasă la acea vreme din clădire, fiindcă erau prezenți la nunta fiicei omului care a distrus clădirea, au spus oficialii. Nu este clar cine locuia în casă cu bărbatul. Nu au fost raportate alte victime.

Pe lângă vecinul Dann Laudermilch, alți vecini au descris că li s-au cutremurat casele în timpul exploziei.

„Am ieșit să vedem ce se întâmplă și casa era în flăcări”, a spus Donna Antolovici, din apropiere. „Cu trei sau cinci minute înainte să explodeze casa, proprietarul stătea în fața ei, jos, afară. După aceea, nimeni nu l-a mai văzut”

Cauza exploziei este încă necunoscută, însă șeful Poliției din Edgewood, Robert Payne, a spus că ”bărbatul, probabil, ar fi deschis conducta de gaz din subsolul casei și, desigur, nu ar fi lipsit altceva decât o scânteie pentru a produce explozia”.

Poliția a spus că au mai fost la această casă în trecut, din cauza unor probleme domestice din familie, legate de …boli mintale.

O casă de lângă, care a fost avariată de incendiu, a fost vândută recent, iar unii oficiali spun că o altă familie ar fi intenționat să se mute în curând din cauza acestui om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here