S-au trezit cu un câine străin în casă – o poveste cu happy end

Jack Jokinen a fost trezit brusc într-o dimineață rece de decembrie în Philadelphia de soția sa îngrijorată, care avea nevoie de ajutorul lui pentru a descoperi un mister: în sufrageria lor era un câine.

Deoarece toate ușile și ferestrele lor erau bine închise, habar nu aveau cum a pătruns cățelul subnutrit în casa lor.

După ce au examinat înregistrările de pe camerele de securitate ale familiei din noaptea precedentă, Jokinen a văzut că nu a închis ușa cum trebuie după întoarcerea de la câinele său George. În timp ce vânturile spulberau strada toată noaptea, ușa dinspre trotuar era deschisă larg.

Videoclipul arată apoi cățelul slab la ora 3 dimineața rătăcea pe stradă. A observat ușa deschisă și s-a aciuat înăuntru. Mai târziu, în videoclip, au văzut un bun samaritean trecând pe lângă ușa lor, închizând-o la scurt timp după ce câinele s-a strecurat în casă.

Flămând, jigărit, în mod evident și acoperit cu purici, Jack și soția sa s-au străduit să afle proprietarii de drept ai câinelui, dar au optat între timp să îl ducă la veterinar.

Facturile veterinare costisitoare au apărut după o infecție la o lăbuță și au fost descoperite probleme dentare, dar când cuplul compătimitor a aflat că solitarul câine avea 9 ani, au decis să îl adopte și să-i ofere o „casă pentru totdeauna” confortabilă pentru anii săi mai în vârstă.

„Am decis că din toate lucrurile rele care s-ar putea întâmpla lăsând ușa deschisă în mijlocul iernii într-un oraș mare, cel mai puțin rău poate fi un câine dulce care a ieșit din drum … trebuie să încercăm”, a spus Jokinen pentru Dodo.

Au numit-o „Suzy”, fiind femelă, și au urmat sfaturile prietenilor lor pentru a lansa o pagină de donație care să ajute să plătească facturile medicale grele. În două zile de la publicarea fotografiei sale, au fost inundați cu donații pentru a-i acoperi îngrijirile.

De atunci Suzy a câștigat în greutate și a devenit o parte îndrăgită a familiei Jokinen, care văd acum vântul misterios din acea noapte ca un moment de șansă pentru toată lumea să se împărtășească la bucurie:

„Într-un fel, acesta nu este câinele nostru, ci câinele de pe Internet”

Cum arată acum cățelușa, puteți vedea pe filmatul familiei apăsând AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.