Să purtăm ochelari de soare potriviţi chipului nostru

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Există şapte tipuri de chipuri: rotunde, pătrate, ovale, alungite, triunghiulare, în formă de inimă sau de diamant. Trebuie să va identificaţi tipul chipului şi să încercaţi să găsiţi perechea potrivită de ochelari. Desigur, dacă doriţi un aspect cu totul aparte, nu ţineţi seama de nimic, doar de prima alegere, pentru a obţine un aspect întâmplător.

Ochelari pentru feţe rotunde

Cele cu faţă mai rotundă doresc să reducă din aspectul lor şi să îşi alungească formă fetei printr-o pereche potrivită de ochelari. Cele mai bune forme sunt cele rectangulare, pătrate, în nici un caz cele rotunde sau ovale.

Ochelari pentru feţe pătrate

Aceste persoane nu trebuie să îşi accentueze trăsăturile şi să încerce să le îndulcească, purtând ochelari rotunzi, ovali, în culori deschise.

Dacă totuşi doriţi să purtaţi ochelari rectangulari, puteţi salva situaţia cu ajutorul unui machiaj care să înconjoare ochiul într-o formă rotundă, accentuându-se liniile curbe. Culorile metalice sunt, de asemenea, indicate. În cazul ochelarilor de soare, cei supradimensionaţi sunt foarte potriviţi pentru acest sezon.

Ochelari pentru feţe ovale

Persoanele cu feţe ovale sunt norocoase. Lor li se potriveşte orice fel de ochelari. De exemplu, cei mari şi rectangulari nu se potrivesc oricărei persoane. Atenţia trebuie să fie îndreptată către dimensiunea adecvată feţei.

Nu trebuie să purtaţi nişte ochelari prea mici, dacă dimensiunea fetei este mai mare, dar nici invers. Pentru ochelarii de soare, cei „ochi-de-pisică” sau supradimensionaţi sunt cei mai potriviţi.

Ochelari pentru feţe în formă de inimă

Dacă aveţi o frunte lată şi o bărbie fermă, atunci cea mai potrivită formă este cea a ochelarilor tip „aviator”. De asemenea, ochelarii fără ramă accentuează trăsăturile fetei şi pun în valoare ochii.

Ochelari pentru feţe triunghiulare

Bărbia fermă a acestor chipuri triunghiulare are nevoie de o îmblânzire. Nu sunt indicate ramele rectangulare. Mai bine alegeţi ochelari rotunzi sau ovali, în culori calde.

Ochelari pentru feţe alungite

Acestor forme li se potrivesc ochelari orizontali. În acest caz, lungimea feţei trebuie scurtată, aşa că atenţia trebuie acordată formelor orizontale şi curbate. Un hibrid de dreptunghi şi „ochi de pisică” funcţionează uimitor de bine, mai ales cu nişte rame îndrăzneţe.

Ochelari pentru feţe în formă de diamant

Trăsăturile sunt superbe, dar unghiulare, ascuţite. Este indicată o ramă mai grea în partea de sus, dar care să se rotunjească mai mult în partea inferioară. Pomeţii nu trebuie accentuaţi. Cel mai potrivit stil este cel al anilor 60. Cei mai buni ochelari de soare sunt cei cu ramă transparentă. Formele rotunjite mai îmblânzesc din duritate.

 

Facebook Comments

Mulțumim pentru lectură și pentru că DISTRIBUI:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •