Să votăm pe cine vrem să ne jupoaie mandatul următor!

În mare parte este adevărat când se spune că votul este inutil, oricum, oricine ar ajunge ales, va face întocmai cum comandă puterile obscure, cei care finanțează partidele.

Tot așa cum adevărat este și faptul că, dacă nu ar conta votul, nu s-ar căciuli atâta partidele, candidații, nu ar mai fi pornită mașina infernală de prostit oamenii.

Dilema oricărui alegător este alimentată de rezultatele politicienilor din ultimele trei decenii în România. Oricum au votat, oricum au tot schimbat ba pe unii, ba pe alții, cetățenii au luat-o în barbă!… Oricine a ajuns la putere a făcut cu asta orice au vrut. STOP. Repet: au făcut cu puterea orice au vrut. De ce?

Iată nodul tuturor problemelor.

De ce au posibilitatea aleșii să facă orice le tună fără să-i poți trage la răspundere altfel decât, eventual, prin ne-realegere?

De ce nu există o suită de legi care să guverneze responsabilitatea actului politic?

Fiindcă aici este marea țeapă a oricărei democrații actuale în întreaga lume. Nicăieri nu există astfel de legi. Se merge pe onoare, pe cuvânt, pe prezumția de cinste. Dar, Banii mari corup, Banii mari decid. Sistemele democratice sunt aplicate pe fondul unui capitalism care dictează actul politic. Atunci de ce să mai votez dacă oricare candidat al meu, chiar și cu cele mai bune intenții să-mi servească interesele, odată ajuns ales, se va lovi de sistemele odioase ale …Puterii Banului?

Eu, de exemplu, sau tu, dacă am fi puși în rolul de Premier chiar astăzi, cu oricât de mare patriotism și intenții să ajutăm norodul am fi, sistemele atât de bine create ne vor împiedica să facem un cât de mic bine țării, ne vor obliga să ne supunem deciziei puterilor obscure, celor care învârt banii mari.

În ultimii 30 de ani politicienii au adus daune țării mai mari decât orice invazie avută de toată istoria poporului nostru. Au venit romanii, au furat averi colosale, au venit avarii, slavii, hunii, tătarii, turcii, rușii, nemții iar rușii… fiecare a jefuit și a ucis cât a putut mai mult iar neamul nostru a renăscut de fiecare dată și au creat noi și noi comori…

Acești ultimii 30 de ani însă, politicienii, cu toții, fără nicio deosebire, fie direct sau indirect ori tacit, au adus țara în stadiul de colonie, totul vândut, totul distrus, cetățenii săi împrăștiați prin lume.

Cu ce curaj să mai veniți voi partidele politice de azi, să mai cereți votul când faptele voastre în aceste trei decenii le simțim pe pielea noastră? De unde mama voastră aveți voi averi colosale dacă ați fost toată viața doar niște …bugetari?

Se știe faptul că după 89 cei care au preluat puterea au fost deștepții care lucrau la Securitate, securiștii. În ultimii 30 de ani serviciile secrete, oricâte transformări au suferit, mereu au lucrat în slujba …oricui, numai a poporului român NU. Nu este vreun secret sau vreo noutate.

Cum să votezi PSD, PMP, PNL… care sunt emanații FSN-ului? (da, și PNL, priviți câți foști comuniști sau securiști sunt în PNL,  ce rușine de oportuniști sunt în PNL care habar nu au de vreo fărâmă de ideologie liberală, habar nu au ce înseamnă a fi liberal, o șleahtă de oportuniști și fanfaroni, șarlatani și lingăi…)

Cum să votezi partiduțele noi ale fiilor de securiști, tineri care habar nu au ce îi așteaptă, în cazul în care vor prelua puterea. Vor închina la porți străine până și ultima fărâmă de resursă a țării, numai să se îmbogățească și ei, chiar dacă sunt deja bogați, în posesia moștenirilor lăsate de securiștii bătrâni care au nimicit România.

Toți politicienii și toate partidele sunt o apă și un pământ, fiecare te mint și sunt gata să te jupoaie după ce au obținut Puterea.

Testul patriotismului nu îl poate trece azi niciun candidat.

Cum să votezi năpârcile ignorante, fără nicio educație politică, fără niciun crez politic? Fără niciun bob de patriotism în vene?… Vor fi cu toții mașina de distrugere a viitorului neamului.

De ce în niciun program politic al partidelor vechi sau noi, NU apare nicio referire la intenția de a responsabiliza viitorul lor act politic?

De exemplu, dacă vom constata că și ei ne vor fi păcălit, să avem cum să le purtăm beregata pe tăietorul Justiției!… Nu. Fiindcă și ei vor imunitate, vor putere discreționară, vor să facă apoi, după ce se văd aleși, orice ce la tună. Fiindcă nu le-ar conveni să îi putem tragem la răspundere.

Da, voi vota și voi susține cu toată forța vieții mele acel om sau acel partid care va aduce la putere în stat legea răspunderii actului, a deciziei politice.

Degeaba am reprezentantul meu în legislativ sau în guvern, dacă nu am cum să-l oblig să îmi apere interesele.

Așadar, de ce să votăm? Să ne alegem cine să ne jupoaie încă un mandat și apoi alții și iarăși și iarăși, până crăpăm? Oare când ne vom deștepta și să cerem să înceapă legea de acolo, de sus?

Pentru tine, om de rând, viața ta este guvernată de mii de legi: nu ai voie să miști o sprânceană fără să fie o lege pentru asta. Dar pentru ei? NIMIC. Ei pot face orice își doresc, adică orice le cere puterea obscură, fără să fie pedepsibili.


Soluția? Imediat după ce alegem, indiferent pe cine, să asediem toate instituțiile statului și să le menținem sub asediu până fac și aplică legea răspunderii funcției în stat, ca astfel, dacă oricare decizie luată se dovedește ca fiind împotriva intereselor gloatei, să se poată pedepsi crunt acel vinovat.


Ce le poți face politicienilor care au năruit țara? … firește, au făcut-o prin decizii legale fiindcă au avut PUTEREA.

Nu corupția a dăunat țării cât decizia legal luată. De exemplu: austriacul acela isteț ne lasă fără păduri în urma unor decizii legal semnate de Statul Român.

Ai semnat tu cumva dragă cetățene om de rând? NU. A semnat alesul tău. Te-a întrebat cumva alesul tău dacă să semneze înstrăinarea pădurilor ori ba? NU. Poți să-l tragi la răspundere pentru asta? NU. De ce? Fiindcă nu există o lege prin care să o faci.

De acum încolo oricine, orice ar decide, nu ai ce să-i faci, el taie și spânzură, iar tu suferi, plătești.

Câte favoruri are un ales din buzunarul tău? Câte favoruri îți face ție alesul? Cât te ascultă și te apără acolo sus și face ceea ce ai nevoie?

Ieși la vot, alege pe cine vrei, apoi, după ce știi cine este alesul, cere-i cu toată forța legea răspunderii actului politic, pentru ca să poți să-l înfunzi dacă te înșală.

Aceasta lege ar trebui să prevadă pedepsele cele mai crunte: închisoarea pe viață pentru trădarea de țară, închisoarea pe viață pentru corupție, închisoarea pe viață pentru orice decizie a lui prin care nenorocește un popor întreg și viitorul lui. Iar aceste pedepse să fie fără drept de liberare condiționată.

Abia atunci o să vedeți că, oricine ar fi ales, ar face treabă bună. Sau nu s-ar mai înghesui să candideze acești trântori …buni doar la rău.

Nu au rușine. Nu au scrupule. Nu au credință. Au doar cele mai rele vicii și cele mai rele intenții.

Vor puterea pentru ei și nicidecum pentru binele tău. Au demonstrat-o asta din plin.

Democrația presupune statul de drept, adică domnia legii. Legea pentru a domni trebuie aplicată de sus în jos, fără nicio formă de imunitate, cu pedepse înzecit mai aspre și fără nicio formă de milă.

A fi în fruntea țării înseamnă onoare, cinste, demnitate, patriotism, credință și nicidecum sursă de îmbuibare și de batjocură pentru cine te-a ales.

Doar legea te poate obliga să ai toate cele necesare pentru a fi un bun stăpân. Astăzi, aleșii nu au lege. Să o dobândim, haideți să o pretindem.

Aceste rânduri sunt valabile și pentru Parlamentul European, unde țările au trimis sus acolo doar mâncăi, oameni de nimic, buimaci care au decis fix cum a cerut puterea obscură. De acolo se trag unele rele pe care le suportă cu toții cetățenii europeni. 

Va începe adevărata DEMOCRAȚIE abia atunci când instrumentele puterii gloatei nu vor fi doar protestul și urnele, ci LEGEA RĂSPUNDERII PENTRU DECIZIA LUATĂ ÎN EXERCITAREA PUTERII. Altfel, totul este doar o înșelăciune, totul este la discreția DESPOTULUI numit BAN.

NU CONTEAZĂ PE CINE VOTEZI, CI DOAR CEEA CE ÎI PRETINZI APOI SĂ FACĂ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.