Salvează și duce acasă un pui crezând că este cățeluș – surpriza!

Salvează și duce acasă un pui crezând că este cățeluș – surpriza!

În timp ce lucra pe un șantier, bărbatul a dat peste ceea ce credea că este un cățeluș abandonat, relatează People.

Când a adus acasă adorabila creatură, muncitorul a descoperit repede că …era de fapt un puiuț de vulpe… care arăta izbitor ca un cățeluș.

După ce și-a dat seama, omul a contactat Societatea regală pentru prevenirea cruzimii asupra animalelor (RSPCA) pentru asistență suplimentară.

„Muncitorul a fost la un șantier din Speke când a dat peste ceea ce credea inițial că este un cățel abandonat și, văzând că nu vede nicio mamă în jur, l-a dus acasă”, a spus Matt Brown, un ofițer de asistență pentru animale.

Organizația de îngrijire a animalelor a dus puiul la veterinar unde a fost identificat și că este în vârstă de mai puțin de o lună.

A fost totuși hrănit cu lapte pentru cățeluși, neavând cel de vulpe!

„În majoritatea cazurilor, femelele se vor întoarce și își vor căuta cățelușii, dacă vor avea șansa, și nu este neobișnuit să vezi puii rătăcind în timpul zilei, învățând abilități de supraviețuire, iar părinții sunt de obicei în apropiere.” A explicat Brown

În prezent, puiul de vulpe este în așteptarea transferului său către Centrul de animale sălbatice Stapeley Grange al RSPCA din Nantwich, înainte de a putea fi lansat în natură, liber.

Dacă o persoană întâlnește un pui de vulpe rătăcind singur, un manager RSPCA recomandă că ar di de preferat să-l lase acolo, cu o aprovizionare cu mâncare și apă pentru câini și să verifice locul după 24 de ore.

Cu toate acestea, el a adăugat: „dacă găsiți un pui de vulpe singur și ochii lor sunt deschiși, puiul este probabil bine. Părinții vor fi de obicei în apropiere.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.